Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisiyle rekabet edebilecek hiçbir dizi yok!

Mucize Doktor dizisiyle rekabet edebilecek hiçbir dizi yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin müthiş performansı 15.bölümrde de devam etti.Tüm kategorilerde birincilik elde eden Mucize Doktor, Taner Ölmez ve Onur Tuna’nn müthiş performansı Sinem Ünsal, Reha Özcan, Murat Aygen ve Özge Özder’in de katkıları ile ekranda bir oyunculuk resitali sunuyor…

Rollerini adeta yaşayan isimler bir arada. Ali Vefa karakteri ile Taner Ölmez bir harika… Onur Tuna, Yasak Elma’dan sonra bambaşka bir role büründü ve adeta kariyerinin en önemli rolünde…

Sinem Ünsal, Nazlı karakteri ile alabildiğine sempatik ve doğal… Mucize Doktor’daki hikayeler de izleyicileri çok etkiliyor. Aşk ilişkilerinde dozunda kalan bir Mucize Doktor her zaman izleyicinin ilgisinin yüksek olacağı bir yapım konumundadır. Ancak aşk ilişkilerine fazla girilir ise izleyici ilgisi azalabilir.

Dizinin senaryo grubu da bu noktayı tecrübe ile öğrendi ve aşk meşk işlerine artık sınırlı bir süre ayırıyor.

Mucize Doktor 15. bölümüyle yine reytinglerde patlama yaptı. Dizi, Total’de 16.82 reyting,AB’de 18.53 reyting ve ABC1’de ise 19.29 reytingle tüm kategorilerde birincilik elde etti.

Ekranda Mucize Doktor’dan sonra en iyi reytingler Kuruluş Osman’dan geliyor. Ancak iki diziyi karşılaştırdığımızda Mucize Doktor reytingleri ile adeta fark atıyor.

Kuruluş Osman’ın 18 Kasım Çarşamba günü yayınlanan 5.bölümünün reytingleri şu  şekilde gelmişti.

Mucize Doktor dizisiyle rekabet edebilecek hiçbir dizi yok! 7

Şu aşamada Türk dizileri arasında Mucize Doktor’a reytinglerde rakip olabilecek bir yapım yok.