Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisinin final yapmaması için tek bir formülü var!

Afili Aşk dizisinin final yapmaması için tek bir formülü var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Afili Aşk, iyice kan kaybediyor. Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un başrollerinde yer aldığı dizi, yaz ayından bu yana ekranda.

Romantik komedi noktasında ekrandaki tek iş Afili Aşk. Absürd komedi olarak bir de Tutunamayanlar dizisi TRT1 ekranında… Bunu dışında Kalk Gidelim, bir Kuzey Yıldızı dizileri de güldüren yapımlardan. Afili Aşk’ın ekrandan silinmemesi için izleyiciler sosyal medyada destek mesajlar paylaşıyor.

Ancak komedi yapımları için dizi süreleri bir hayli uzun. Afili Aşk’ta bu uzun süreler nedeniyle sıkıntılar baş göstermiş durumda.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, diziyi kurtaracak olan bir formül bulunduğunu yazdı.

Koloğlu, “Yapımın devamını sağlayacak malzeme var. Ama bu uzun süre… Özellikle komedi projelerinde… Dram olunca, bakışsınlar uzun uzun, burada olmuyor işte. Ev ahalisinin önerisi; “Şu diziyi bir saate çeksinler, bak nasıl rahatlayacaklar” diye yazdı.

Afili Aşk’ı 60 dakikaya indirirler mi bilinmez ama dizinin artık zorlandığı ve alarm zilleri çaldığını zaten reytinglerden anlayabilirsiniz.