Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir’de gelişmeler kötü, hissiyat iyi!

Doğduğun Ev Kaderindir’de gelişmeler kötü, hissiyat iyi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Çarşamba akşamlarının merakla ve heyecanla beklenen yapımlarından… Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisinin başarılı uyumu diziyi daha da öne çıkarttı. Her iki isim de rollerinin hakkını veriyor. tv8’in reytingleriyle mutlu olduğu dizide senaryonun akış hızının artması dikkatleri çekiyor. Ancak yaşanan gelişmeler Zeynep ve Mehdi karakterleri açısından pek de iç açıcı gözükmüyor.

Entrikanın, yalanın, kavganın ve düşmanlığın ortasında Zeynep ve Mehdi saf bir aşkın peşinde… Bu nasıl olacak, izleyici nasıl ikna edilecek bu da önemli bir konu başlığı… Dizinin 9.bölüm fragmanı yayınlandı Emine ile Faruk ilişkisinin gittiği nokta, Emine karakterine izleyicilerin nefret noktasında bakmasına sebep oluyor.

Benal ve Emine’nin hırsları Mehdi ve Zeynep aşkına nasıl bir etki yapacak merakla bekleniyor. İzleyicilerin hissiyatı ise karmaşık… “Tam da mutlu oldular derken şu işe bak sen” diyen dizi takipçileri,her şeye rağmen Mehdi ve Zeynep’in birbirlerine duydukları güvene ve sevgiye inanıyor.

Dizide hiçbir şeyin gizli kalmaması gibi bir yaklaşım var ve sakız gibi de olaylar uzatılmıyor, bu durum izleyiciler açısından çok olumlu. Bazı dizi takipçilerinin “Olumlu tarafından bakalım kötü şeyler yaşanıyor ama Mehdi ve Zeynep birbirine destek olmaya devam ediyor. Onların arasındaki bağ kuvvetlendikçe güzel şeyler olacak” şeklindeki yorumları da hissiyatın güçlü olduğuna vurgu yapıyor.

Dizide olaylar ne kadar kötü bir noktaya doğru ilerlese de izleyicilerin hissiyatı Zeynep ve Mehdi’nin bunları aşacağı ve aşklarına zarar gelmeyeceği şeklinde görülüyor.