Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir setinde küçük kaza! Camı Demet Özdemir mi patlattı?

Doğduğun Ev Kaderindir setinde küçük kaza! Camı Demet Özdemir mi patlattı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni sezon çekimleri geçtiğimiz hafta başladı. Oyuncular ve tüm ekip tatillerini bitirip sete döndüler. Çekimlerin başlamasıyla başrol oyuncuları İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir’in sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapması, takipçilerini de mutlu etti.

Demet Özdemir, kamera arkasından sık sık esprili paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Kimi zaman dizideki partneri Çelikkol’u Avatar’a dönüştüren oyuncu, kimi zaman da set çalışanlarıyla çektiği fotoğraflara esprili bir üslup ekleyerek paylaşıyor. Demet Özdemir’in kamera önünde Zeynep rolüyle dram yaşadığı sette, kamera arkasında ise eğlenceli anlar yaşanmakta.

Özdemir, bulunduğu ortamı heyecanıyla, enerjisiyle nasıl değiştirdiğini de yaptığı paylaşımlarla ortaya koymakta. Oyuncu arkadaşlarının yanı sıra set çalışanlarına da zaman zaman takılıyor Demet Özdemir.

Son olarak yine teknik ekipten iki çalışma arkadaşıyla verdiği pozu paylaşarak yazdığı notla da biraz kafa karıştırdı. Aslında önce paylaşımı set çalışanı yaptı. Kendi hesabında ‘Patlattığın cam kaderindir’ sözüyle dizinin adına da atıfta bulunarak setteki küçük kazayı aktardı.

Demet Özdemir, kendisinin de yer aldığı bu posta “Hahahaha yaratıcılıkta sınır tanımıyorsunuz” notuyla karşılık verdi.

Daha sonra kendi instagram hesabının story bölümünden paylaşımı yayınlayan oyuncu, ‘Patlattığın cam kaderindir’ notunu paylaşarak dizinin yönetmeni Çağrı Bayrak’ı da ekledi.

Camı kimin kırdığı tam anlaşılamasa da setteki çalışmalar sırasında teknik ekibin bir kazası olduğu anlaşılıyor. Demet Özdemir de iki set çalışanıyla boyunlarını büküp suçlu vaziyette duran pozuyla, kazaya esprili bir tavır getirmiş.

Aşağıda bu paylaşımları görebilirsiniz…