Ana sayfa Sosyal Medya Biran Damla Yılmaz, paylaştığı fotoğrafa neden üzüldü, kimse anlamadı!

Biran Damla Yılmaz, paylaştığı fotoğrafa neden üzüldü, kimse anlamadı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Kırgın Çiçekler dizisinde Eylül karakteriyle izleyenlerin hafızasına kazınan genç oyuncu Biran Damla Yılmaz, Canevim dizisinin ardından şimdilerde Baraj dizisi ile ekranlara geliyor. Fox TV’de geçtiğimiz sezon sonunda başlayan diziye pandemi nedeniyle ara verilmişti.

Çekimleri yeniden başlayan ve yeni sezona da giriş yapan Baraj dizisinde Feyyaz Duman ile başrolde yer alan Biran Damla Yılmaz, bu kez Nehir isimli dolandırıcı bir kadını oynuyor. Yılmaz, ekranın dışında sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken bir isim.

Genç kuşağın başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken isimlerinden birisi olan Biran Damla Yılmaz, önümüzdeki süreçte de böyle giderse farklı projelerle hayatımızda olmaya devam edecek. Sosyal medyada ise yaptığı paylaşımlarla yine takipçilerini mutlu etmekte.

Son olarak bahçede dinlenirken çekilen bir fotoğrafını instagram sayfasından paylaştı oyuncu. Havanın güzelliğine vurgu yaptıktan sonra da ‘Kendime not’ sözüyle bir açıklama yazdı.

Biran Damla Yılmaz,  “Keşke şu fotoğrafları post ederken biraz daha dikkatli olsam” notunu düştü. Ancak tam olarak ne anlatmak istediğini pek anlayan olmadı!

Dekolteli bir fotoğraf olmasından mı rahatsızdı bilinmez ama kaldırmayı da düşünmemiş anlaşılan…

İşte Biran Damla Yılmaz’ın son paylaşımı:

Oh mis, güneş Pt2 ☺️

Kendime not: Keşke şu fotoğrafları post ederken biraz daha dikkatli olsam????????

Biran Damla Yılmaz, paylaştığı fotoğrafa neden üzüldü, kimse anlamadı! 8

Biran Damla Yılmaz, paylaştığı fotoğrafa neden üzüldü, kimse anlamadı! 9