Ana sayfa Sosyal Medya Muhtemelen bu fotoyu hiç görmediniz! Aslı Enver’in bebek haline bayılacaksınız

Muhtemelen bu fotoyu hiç görmediniz! Aslı Enver’in bebek haline bayılacaksınız

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2003-2004 yıllarında ekrana gelen Hayat Bilgisi dizisiyle birlikte ilk kez izleyici tanıdı Aslı Enver’i. Daha sonra Kavak Yelleri dizisiyle iyice hafızalara kazındı. Suskunlar, Mutlu Ol Yeter, Kayıp, Kış Güneşi dizilerinde de oynadı ama O’nun ekrana adını yazdırdığı işinin İstanbullu Gelin’de oynadığı Süreyya olduğunu da hemen herkes kabul edecektir muhtemelen.

Kardeşim Benim, Bana Hicran De, ‘Tamam mıyız?’, Öteki Taraf filmlerinde de rol alan oyuncu, şimdilerde ise Star TV’de yayınlanan Babil dizisiyle ekranlara gelmekte. Süreyya’dan sonra izleyicinin alışmakta zorlandığı bir karakter oldu önce. Ayşe takma adıyla Halit Ergenç’in oynadığı İrfan’ın ofisinde sekreterdi. Ancak izleyici bu rolden hiç tatmin olmadı.

Bir kaç bölüm sonra ise işin aslı ortaya çıktı. Nihal isimli bir polisti ve dizide de öyle silik bir karakter olmayacaktı. İzleyicisi şimdi bu durumdan memnun. Aslı Enver de Süreyya’yı unutturmasa da Babil’deki Nihal olarak izleyenlerin başarılı bulduğu bir oyunculuk sergiliyor. Sosyal medyada yapılan yorumlarda role yakıştırıldığı da görülmekte.

Enver, bir dönem Şarkıcı Murat Boz ile birlikteydi ancak bir barışıp bir küsen ikilinin ilişkisi bitti ve uzun süredir de sadece işiyle meşgul olduğu görülüyor oyuncunun.

Muhtemelen bu fotoyu hiç görmediniz! Aslı Enver'in bebek haline bayılacaksınız 11

Bu aralar sosyal medyayı da daha etkin kullanmaya başladı Aslı Enver. Özellikle barınaktan aldığı köpeği Oli ile kedilerinin de yaşadığı evinde hayli keyifli ve mutlu. Bu özel anlarını da zaman zaman paylaşıyor.

Aslı Enver’in son paylaşımı ise çocukluğuna, ailesine, dostlarına dair oldu. Babası Kıbrıs Türk’ü olan Aslı Enver, Londra doğumlu. Abisinin ismi Akın Enver ve Anıl Hıybeti isimli de bir kız kardeşi var. 1984 doğumlu olan oyuncu, 12 yaşında Türkiye’ye gelmiş ve Lise’den başlayarak da sanat hayatının içinde olmayı seçmiş. Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun olduktan sonra da Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü ve sonrasında da Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almış.

Aslında ekrana ilk çıkışı 2002 yılında TRT’de yayınlanan Ayna isimli bir sitcom. Ancak herkes onu Hayat Bilgisi ile tanıdı. Yani henüz 18 yaşındaydı. 2012 yılında şimdilerde Masumlar Apartmanı dizisinde oynayan Birkan Sokullu ile evlendi ancak 3 yıl sonra boşandı.

Çeşitli tiyatro oyunlarında da rol alan Aslı Enver, yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini geçmişine götürdü.

İlk önce henüz iki ön dişinin çıktığı çok küçük yaşlarından bir fotoğraf geldi. Belki ancak  1 yaşındaki bir fotoğrafı. Ancak o zamandan güler yüzlü biri olacağı da fotoğrafa bakınca anlaşılıyor. Bakışları ve gülüşünün değişmediği aşikar…

Muhtemelen bu fotoyu hiç görmediniz! Aslı Enver'in bebek haline bayılacaksınız 12

Enver’in bir diğer paylaşımı da aşağıdaki fotoğraf oldu. Muhtemelen anneanne ya da babaannesi ile sarılırken poz verdiği bir anı. Saçlarının sapsarı olduğu görülen oyuncunun diğer fotoğraftaki kişinin de abisi olduğu tahmin edilebiliyor.

Muhtemelen bu fotoyu hiç görmediniz! Aslı Enver'in bebek haline bayılacaksınız 13

Aslı Enver’in geçmiş yolculuğu aile üyeleriyle devam ediyor. Kimler olduğunu tek tek yazmamış ama aile büyükleriyle böyle poz verip ‘Aile candır’ notunu da düşmüş…

Muhtemelen bu fotoyu hiç görmediniz! Aslı Enver'in bebek haline bayılacaksınız 14

Son paylaşımını ise tahteravalliye bindiği bir fotoğrafla yapmış oyuncu. Yanında Mustafa Lokumcu isimli eski bir tanıdığı ile…

Muhtemelen bu fotoyu hiç görmediniz! Aslı Enver'in bebek haline bayılacaksınız 15