Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı ilk fragmanı Anadolu Bozkırının güzellikleriyle dolu!

Gönül Dağı ilk fragmanı Anadolu Bozkırının güzellikleriyle dolu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı, TRT1 ekranlarında yeni başlayacak olan iddialı yapımlardan birisi. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı dizi tam bir Anadolu hikayesi… Dizinin ilk fragmanı da yayınlandı.

Neşet Ertaş’ın türküsü eşliğinde yayınlanan fragmana ilgi büyük oldu. Bozkırın ortasında Anadolu’nun güzellikleri Gönül Dağı dizisinde buluştu. Bir Anadolu Masalı olarak lanse edilen Gönül Dağı dizisinin ne zaman başlayacağı netleşmedi. Ancak, yakında izleyicilerle buluşacağı belirtiliyor.

İzleyenleri derinden etkileyecek güçlü öyküsü ile TRT1 ekranının yeni sezondaki farklı işlerinden birisi olan Gönül Dağı, Anadolu’nun güzelliklerini sergileyen muhteşem görüntüleri ile akıllara yazılacak.

Bozkırda hayallerinin peşinden koşarak tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin öyküsünü anlatan Gönül Dağı, Anadolu’nun eşsiz güzellikleriyle dolu Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekiliyor.

Merakla beklenen dizide ayrıca sanat dünyasının usta isimleri de rol alıyor: Ecem Özkaya, Ferdi
Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüpoğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün.