Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi 147. yeni bölümde büyük gerginlik çıkacak!

Gönül Dağı dizisi 147. yeni bölümde büyük gerginlik çıkacak!

tarafından ker_def

5 Sezondur her hafta reyting rekorları kıran, izleyicilerin gözdesi olan Gönül Dağı’nın 147. Bölümü 5 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Gönül Dağı’nın 147. Bölüm özeti ise şöyle: “Ciritçi Abdullah’ın rahatsızlığının ardından amcaoğulları kasabaya geri döner. Ciritçi iyileşene kadar Taner’in evinde kalacaktır. Kenan ve Veysel arasında nasıl bir gerginlik çıkacaktır?

Halime, Taner’in bir şeyler sakladığından şüphelenir. İrfan, babası için endişelenir ve kasabaya gelir. Halime, İrfan’ın yaşadığını nasıl öğrenecektir?

Ramazan, Asuman için müzik yapımcısının yanına gider. Ramazan müzik yapımcısını ikna edebilecek midir?

Kiraz, Süslü Badegül’ü çalıştırmayı bir türlü beceremez. Sefer’in bu işte bir parmağı olduğunu düşünen Kiraz ne yapacaktır?”

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı ve Aslı Kahraman’ın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı dizisi Cumartesi akşamları başarılı performansı ile yine iyi reytingler alarak yoluna devam ediyor.