Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi gönüllere girdi, ilk bölüm reytingleri de gayet iyi!

Gönül Dağı dizisi gönüllere girdi, ilk bölüm reytingleri de gayet iyi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ı başrolde buluşturan Gönül Dağı dizisi, ilk bölümü ile 17 Ekim Cumartesi akşamı ekrandaki yerini aldı. Dizi, tanıtımlarında da yer aldığı üzere sıcak bir Anadolu kasabası hikayesini ekrana taşıdı… Başarılı oyunculuklar, ilgi çeken hikaye ve esprilerle dolu ilk bölüm performansıyla Gönül Dağı dizisi büyük beğeni topladı.

Anadolu’nun güçlü seslerinin müzikleri ile de harmanlanan sahneler izleyicilere hem duygusal anlar yaşattı hem de kimi sahnelerde eğlenceli bir kasaba hikayesi izletti. Gönül Dağı dizisinin daha ilk bölümünden izleyicilerin gönlüne girdiği de net…

Bunu hem sosyal medyada yapılan yorumlardan hem de reyting sonuçlarından görebilirsiniz. TRT1’in bir başka mucizesi olarak Cumartesi akşamlarını renklendiren Gönül Dağı dizisi reyting sonuçlarıyla da ne kadar büyük bir kitleyi etkilediğini ortaya koydu…

AB ve ABC1 gruplarında 4. sırada yer alan Gönül Dağı dizisi, günün en çok izlenen dizi konumunu elde etti. Total grubunda ise Kuzey Yıldızı dizisi en çok izlenen ikinci program olmayı başardı. Zümrüdüanka dizisi de 4. sırada yer alarak yükseliş grafiğini sürdürdü. Gönül Dağı dizisi totalde 8. sıraya yerleşti ve ilk 10’da yer alma başarısı gösterdi.

AB ve ABC1 gruplarında Gönül Dağı’ndan sonra en çok izlenen dizi Zümrüdüanka oldu. Kuzey Yıldızı ise günün en çok izlenen 3. dizisi konumuna geriledi.

Kanal D ekranında yayınlanan ve Selin Şekerci’nin gelişi ile daha renkli bir hale gelen Çatı Katı Aşk dizisi ise hiçbir kategoride ilk 10’da yer alamadı.

İşte 17 Ekim Cumartesi günü tüm gruplarda ilk 10 program listesi:

Gönül Dağı dizisi gönüllere girdi, ilk bölüm reytingleri de gayet iyi! 7