Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka kızgınlığı sosyal medyayı kapladı, tek bir umut kapısı kaldı!

Zümrüdüanka kızgınlığı sosyal medyayı kapladı, tek bir umut kapısı kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmayı sürdüren Zümrüdüanka dizisinde yaşanan gelişmeler sosyal medyada bazı eleştirilere yol açtı. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesindeki gidişat, izleyicileri pek de tatmin etmiyor…

Dizinin 16.bölümünde dövüşme sahnelerinin basit olduğuna yönelik sosyal medyada birçok eleştiri yapıldı. “O ne çakma dövüşme sahnesiydi? Sanki 70’lerin Yeşilçam dövüşmeleri” diye yorum bırakan izleyiciler, Nevcihan için bir doğum sahnesi çekilmemiş olması da eleştiri konusu oldu.

Dizinin hikayesinin de bir türlü izleyicinin beklediği noktaya ulaşamaması eleştirilerin asıl noktasıydı. Hem sıkıcı hem de saçma sahneler sosyal medyada eleştiri aldı. İlk sezonun naifliğini arayan izleyiciler, 2. sezondaki değişimi bir türlü içine sindiremedi. Eleştirilerin ortak noktası da burası…İzleyiciler en çok da duyguların daha çok öne çıkartılmasını, hikayede heyecanın artmasını ve müzik detayının da unutulmamasını istiyor.

Zümrüdüanka dizisinde yönetmen değişikliği yapıldığı biliniyor. Volkan Kocatürk, dizinin başına geçti ve izleyiciler bu değişimin diziye renk katmasını bekliyor.

Zümrüt ve Serhat aşkında Abbas’ın araya girmesi ile ayrılan aşıklar, bakalım ne zaman yeniden buluşacak… Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın ilk sezona göre daha iyi uyum sağladıkları göze çarpıyor… Dizinin 16. bölümü geride kaldı. Zümrüt’ün 16. bölümde duygularını haykırdığı anlar izleyicileri bir hayli etkiledi. İzleyiciler için bölümün en güzel sahnesi buydu ve birçok kişi de “Tüylerim diken diken oldu” diye yorum bıraktı…

Suhandan ve Hamit sahneleri de izleyicilerin gözdesiydi. Pelin Abay ve Doğukan Güngör’ün başarılı performansları dizi hayranları tarafından sosyal medyada övüldü..