Ana sayfa Sosyal Medya Gülmek size yakışıyor! Taner Ölmez ve Tolga Sarıtaş’ın hayranlarını ateş bastı!

Gülmek size yakışıyor! Taner Ölmez ve Tolga Sarıtaş’ın hayranlarını ateş bastı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın iki yakışıklı oyuncusu Taner Ölmez ile Tolga Sarıtaş, sergiledikleri performans ile de hayranlarından takdir görüyor. Mucize Doktor dizisinin Ali Vefa’sı olarak Ölmez çok önemli bir adım attı. Medcezir’den sonra ünlü oyuncu, hayranlarına bambaşka bir karakterler yine akıllara yazılacak bir performans izletiyor.

Tolga Sarıtaş da Söz dizisindeki üstün performansının ardından yine aksiyon dolu bir yapım olan Arıza ile Pazar akşamları Show TV ekranında karizmasını sergiliyor. İki ünlü oyuncu da sosyal medyada büyük hayran kitlelerine sahip olmalarına rağmen, çok az paylaşım yapmaları ile biliniyor. Nedense her ikisinin de gülümseyen pozları aynı zamana rastladı… Taner Ölmez, instagram hesabından 1,5 ay sonra aşağıdaki fotoğrafını yayınladı ve 200 bine yakın da beğeni topladı.

Gülmek size yakışıyor! Taner Ölmez ve Tolga Sarıtaş'ın hayranlarını ateş bastı! 8

Ali Rıza karakteri ile yine ekranda güçlü bir duruş sergileyen, kariyerinin de en başarılı dönemini yaşayan Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ile de çok iyi bir dizi çifti oldu. Sosyal medyada bu ikilinin ismi hep ‘en iyi dizi çiftleri’ arasında gösteriliyor.

Tolga Sarıtaş da sosyal medyada çok aktif olmayan bir isim. Ayrıca paylaşımlarını da zaman zaman yoruma kapalı yapıyor. Oyuncu, meslektaşı Taner Ölmez ile aynı zaman dilimi içinde gülümseyen bir pozunu paylaştı.

Takipçileri 130 binin üzerinde beğenide bulundu. İzleyiciler de iki ünlü isim bu hallerine kalp bıraktı…

Gülmek size yakışıyor! Taner Ölmez ve Tolga Sarıtaş'ın hayranlarını ateş bastı! 9