Ana sayfa Sosyal Medya Saygı dizisinin Helen’i Miray Daner yine imaj değiştirdi, sanki Yeşilçam filmlerinden çıkmış gibi

Saygı dizisinin Helen’i Miray Daner yine imaj değiştirdi, sanki Yeşilçam filmlerinden çıkmış gibi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Blu TV platformunda yayınlanmakta olan Saygı dizisinin 5.bölümü de izleyicilerle buluştu. Dizide Nejat İşler ile birlikte Miray Daner ve Boran Kuzum da başrolde bulunuyor. Vatanım Sensin dizisinde parlayan iki oyuncu, yakın arkadaş olmaları ile de biliniyor.

Miray Daner, Helen karakterinde çok farklı bir portre çizmekte. Adalet arayan bir genç kıza hayat veren oyuncu, farklı imajı ile de dizi hayranlarını fazlasıyla etkiledi. Kimine göre ise ünlü oyuncu Yeşilçam filmlerinin havasında bir imaja kavuştu. Hatta bazı hayranları, “Türkan Şoray havası görüyorum” diyerek de oyuncunun yeni imajı ile, Türk Sineması’nın sultanını hatırlattığını sosyal medyada yazıyor.

Part Magazin dergisine özel pozlar veren Miray Daner, Saygı dizisindeki imajından daha farklı bir görüntüdeydi… Dergi için oluşturulan bu yeni imaj da Yeşilçam’ın kadın artistlerini anımsattı.

Instagram hesabından derginin kapağını yayınlayan Daner, “Ekipteki herkesin güzel enerjisiyle birlikte en çok eğlendiğim çekimlerden oldu! Özgün konseptiniz ve güzel enerjiniz için teşekkür ederim” diyerek de mesaj yayınladı.

Saygı dizisinin Helen'i Miray Daner yine imaj değiştirdi, sanki Yeşilçam filmlerinden çıkmış gibi 7

Boran Kuzum, partnerinin bu halini çok beğendiğini “Voahhhh” yazarak gösterdi. Rojda Demirer ise kalp emojisi ile beğenisini ifade etti.

“Türkan Şoray edasında bir Miray Daner” yorumu da dikkat çekti.

Part Magazin dergisinde ise Miray Daner ile yapılan çekimler hakkında şu detaylar paylaşıldı:

“Ona hiç bakmadığımız gibi bakalım, hiç görmediğimiz gibi görelim!” Diyerek yola çıktığımız günden bu kapağı gördüğümüz güne kadar heyecanımız hiç azalmadı. Medcezir’de üst sınıf bir ailenin güzel genç kızı Beren, Vatanım Sensin’de Yunan işgalinin ortasında kalan asker çocuğu Selanik’li Hilal ve yakın zamanda BluTv’de yayına giren yeni dizi Saygı’da simsiyah kahküllü saçları ve korkusuzluğuyla hepimizi hayrete düşüren Helen… Değişimden korkmayan, risk almayı gelişmek için bir fırsat olarak gören @miraydaner ‘in genç yaşta edindiği başarısının altında özgüven ve cesaretin yattığına, biz bu çekimde ilk elden tanık olduk. Özgün şeylere ihtiyacımız olduğunun, özgün olmanın cesaret gerektirdiğinin altını bizimle yeniden kalın bir kalemle çizen Miray Daner’in çekimi ve röportajı…”