Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisine üst üste iki büyük darbe geldi!

Yasak Elma dizisine üst üste iki büyük darbe geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma dizisi, 4 Ocak Pazartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. Bazı dizilerin bu hafta yayınlanmayacak olmasına rağmen, Yasak Elma hayranları şanslı bir 2021 yılı başlangıcı yapacak.

Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Yasak Elma dizisinin 92.bölümü tam bir heyecan kasırgası altında geçecek. Dizinin hikayesinde izleyicileri şaşkına çevirecek iki büyük darbe var… Bunlardan birisi Çağatay ve Yıldız’ın evliliği sonrasında yaşanacaklar… Aileler nasıl tepki gösterecek, herkes merakla o anları izleyecek.

Ani gelişen bu evliliğin gölgesinde Yıldız’ın başına gelecekler ise yine izleyicileri hiç şaşırtmayacaktır. Zira her iyi şeyden sonra mutlaka Yıldız’ın başına büyük bir dert gelir. Bu sefer Ender ile birlikte Yıldız, hiç beklemedikleri bir yerden darbe yiyecek. Bu darbeyi yapacak kişi ise Şahika. Halit Argun’un ölümü ile ilgili Şahika’nın yapacakları, Yıldız ve Ender için hayati önemde olacak.

Ancak Şahika’nın da kendi kazdığı kuyuya düşmesi bekleniyor. Halit’in ölümünde parmağı olan 3 kadını hapiste göreceğiniz anlar da geldi. Bu bölümde hapishane sahneleri dikkatleri çekecek.

Yıldız ve Çağatay’ın evlenmesi herkesin üstünde şok etkisi yaratırken, Ender ve Yıldız’a vurulacak derin darbe hiç beklemedikleri bir yerden gelecek ve hepsinin hayatında kalıcı hasarlara yol açacaktır.

İşte Yasak Elma dizisinin 92. bölüm fragmanı: