Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisi hayranları, büyük değişikliği sakın atlamayın!

Hercai dizisi hayranları, büyük değişikliği sakın atlamayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 15 Mart 2019 tarihinden itibaren atv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Hercai dizisi 2. yılında da büyük ilgi görmeye devam ediyor. 2 yıldır ekranları süsleyen ve toplamda 53 bölüm yayınlanan dizinin 3. sezonu başarılı bir şekilde devam ediyor.

Mardin’in Midyat ilçesinde çekimleri yapılmakta olan Hercai dizisinde Miran ve Reyyan karakterlerine hayat veren Akın Akınözü ile Ebru Şahin de güçlü performansları ile hayranlarını mest etmeyi sürdürüyor. Dizinin atv ekranında 3. sezona düşük reytinglerle başlamasına rağmen, sonrasında hikayenin hızlanması ile reytinglerini artırdığına şahit olmuştuk.

6’lı rakamlara totalde çıkarak önemli bir başarıyı daha gerçekleştiren ve adeta finalden geri dönüş yapan Hercai dizisi için, Cuma akşamı gibi zorlu bir gün yerine Pazar akşamları çok daha dişli rakiplerle mücadele edecek olması da önemli bir avantaj.

Hercai hayranları 3 Ocak Pazar akşamı yeni bölümü izleyemedi ama yapım sadece 1 hafta ara vermiş olacak. Artık dizinin Cuma akşamları değil, Pazar akşamları yayınlanacağını da bir kez daha hatırlatalım ve dizi hayranlarının da yeni güne alışmaları gerektiğini belirtelim.

10 Ocak Pazar akşamı Hercai dizisinin karşısındaki rakipleri ise; Kefaret, Arıza, Menajerimi Ara ve Tövbeler Olsun dizileri olacak. Cuma akşamlarına göre çok daha güçlü bir şekilde rakipleri ile yarışması beklenen Hercai, en çok izlenen dizi olmayı elde edebilecek mi ,bu da merak konusu.

Hercai dizisinin 54. yeni bölümünden yeni fragman yayınlandı. Dilşah’ın geri dönüşü ile birlikte hikaye çok daha ilginç bir hale gelecek. Gerçeklerin ortaya çıkması ile bir kez daha izleyicilerini sarsacak olan dizinin yeni bölümü heyecan dolu. Fragmanda detayları bulabilirsiniz.