Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, setten sevgi dolu pozlarıyla dikkat çekti! İşte İbrahim Demirkol ile paylaşımı…

Demet Özdemir, setten sevgi dolu pozlarıyla dikkat çekti! İşte İbrahim Demirkol ile paylaşımı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrolünde oynayan Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, kamera önündeki uyumları kadar, kamera arkasında da iyi anlaşan partnerler olarak dikkat çekiyorlar. Dizide Mehdi ve Zeynep karakterlerini oynayan iki oyuncunun yakın ilişkileri de dikkat çekiyor.

Özdemir ve Çelikkol, abi-kardeş gibi birbirlerini çok seviyor ve değer veriyorlar. Bu sevgilerini de her fırsatta gösteriyorlar. Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol’dan mesleği adına çok şey öğrendiğini de zaman zaman aktarıyor.

İki oyuncunun bu uyumlu arkadaşlıkları işlerine de yansımakta ve rol aldıkları dizide başarılı oyunculukları ve iyi ekran uyumları ile de isimlerinden söz ettirmekteler.

Her ne kadar dizide Mehdi ve Zeynep’in arası iyi olmasa da sette durum bambaşka. Bu durumu da Demet Özdemir’in son yaptığı paylaşımda görebilirsiniz…

Demet Özdemir, setten sevgi dolu pozlarıyla dikkat çekti! İşte İbrahim Demirkol ile paylaşımı... 8

Özdemir, rol arkadaşı ile çektiği selfie’yi paylaştı. Önce Çelikkol kendi sayfasından fotoğrafı paylaşırken, Demet Özdemir de ‘Canım ibom’ notuyla yukarıdaki paylaşımı yaptı.

Bu arada dizide Mehdi ve Zeynep’in koruyucu ailesi oldukları Dilara karakterini oynayan genç oyuncu Helin Kandemir ile de aşağıdaki pozunu paylaştı.

Çarşamba akşamı ekran başında milyonlar onları izlerken, oyuncular ise sette bir sonraki bölüm için çalışıyordu. Özdemir, o anlarda kamera arkasından bu fotoğrafı paylaşarak ‘Yeni bölüm izleniyor mu?’ sorusunu yöneltti takipçilerine…

Demet Özdemir, setten sevgi dolu pozlarıyla dikkat çekti! İşte İbrahim Demirkol ile paylaşımı... 9