Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde bir eksik tamamlanıyor, yeni karar çok yerinde oldu!

Gönül Dağı dizisinde bir eksik tamamlanıyor, yeni karar çok yerinde oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Gönül Dağı dizisinde ilk 15 bölüm başarılı bir şekilde geçti. Her hafta reyting yükselten ve iki haneli oranlara da ulaşarak birincilikleri kimseye bırakmayan güçlü bir dizi ortaya çıktı.

Berk Atan ve Gülsim Ali ilhan’ın başrollerinde yer aldığı Gönül Dağı dizisinin 13 Şubat Cumartesi akşamı 16. yeni bölümü yayınlanacak. Yeni bölümden yeni görüntüler de paylaşıldı. Taner, Ramazan ve Veysel için talih bir kez daha dönüyor. Dizinin senaristleri anlaşılan önemli bir karar almış ki, ekrana yansıyan görüntülere izleyiciler çok sevinecek.

Taner, Ramazan ve Veysel hayallerinin peşinde koşan gençler. Düğün organizasyonlarına yardım ederek para kazanmaya çalışıyorlardı. Ayrıca kazandıkları da hayalleri olan uçan bir araç yapmak için harcıyorlardı. Buraya kadar sorun yok. Ama bu gençlerin gerçek bir mesleğe de ihtiyaçları vardı.

Gönül Dağı dizisinin senaristleri de bu durumu görmüş olacak ki, dizide bu 3 karakter için bir iş bulma kararı verilmiş. 16. bölümden 2.fragmana yansıyan görüntülerde amcaoğullarının kaportacılık yapacakları dükkan açılıyor… Böylelikle dizinin 3 önemli karakterinin bir işi de olmuş olacak.

Gönül Dağı dizisinde Dilek ve Taner kavuşmasına herkes sevinde. Aynı şekilde Asuman ile Ramazan’ın da arasından su sızmıyor. Veysel ve Cemile deseniz onlar tam da birbirlerini tamamlıyor. Tek merakla beklenen aşk ise Sefer ile Zahide’nin… Ancak onların önünde büyük bir engel var.

Zahide, eski kocası Fikret ile ilgili yeni bir gelişmeyi öğrenecek ve ondan sonra da bir karar verecek. İşte bu kararın ne olacağı da merakla bekleniyor.

İşte Gönül Dağı dizisi 16.bölüm 2. fragmanı: