Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinde düşen reytingler alarm zilleri çaldı, artık her şey izleyicinin elinde!

Hercai dizisinde düşen reytingler alarm zilleri çaldı, artık her şey izleyicinin elinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 sezondur atv ekranında yayınlanmakta olan Hercai dizisinin şimdiye kadar 58 bölümü ekrana geldi. Gün değiştirmesinin ardından dizinin reytinglerinde bir geri çekilme dikkat çekiyor. Geçen hafta da bu düşüş devam edince alarm zilleri çaldı.

Totalde hala iyi seviyede olan Hercai, AB grubunda ise adeta yok hükmünde. Bu kategoride izleyicilerinin büyük çoğunluğunu kaybeden dizi, ABC1’de bir miktar daha yüksek, ancak yeterli değil. Yani atv’nin iddialı dizisi sadece total performansı ile ayakta kalıyor. Ancak Cuma gününden Pazar’a alınmak yapıma yaramadı. Totalde de düşüş var. İşte bu yüzden de sosyal medyada hayranları birbirlerine dizi için ekran başına geçme tavsiyesi veriyor.

Dizinin bundan sonraki akıbetine aslında izleyiciler karar verecek. Şayet yapımdan vazgeçenlerin sayısı artar ve total reytingleri de ciddi şekilde düşerse bu durum Hercai dizisi adına kötü günlerin de habercisi olacaktır. Peki hikayede neler oluyor? Reyyan ve Miran’ın aşk hikayesinde yine sorunlar var. Azize’yi bıçaklayan kişinin Dilşah olduğunu saklayan Reyyan, Miran’dan hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşmıştı. Hamile bir kadına bu kadar yüklenilmesi de dizi hayranlarını fazlasıyla üzmüştü.

Sosyal medyada, Reyyan’ın gördüğü tavırdan rahatsızlıklarını yorumlarıyla sergileyen Hercai hayranları, 59.bölümde de yine benzer sahneler görecek. Reyyan’ı suçlu gibi gösteren Miran’ın yaptıkları bebeklerine de zarar verebilir, ancak onu düşünmüyor… İzleyici de işte buna çok kızıyor.

Sosyal medyada yorum bırakan hayranlar, “Reyyan’a kızmaları bitsin artık. Dilşah hep sıyrılıyor işin içinden olan Reyyan’a oluyor” diyerek de serzenişte bulundu.

ReyMir’in artık mutlu olmasını beklediklerini ifade eden Hercai hayranları, Miran’ın da bebeklerinden birini kaybettiklerini Reyyan’dan sakladığını hatırlatıyor.

Reyyan fragmanda Miran’a diyor ki: “Eğer bir gün sırf aile ol diye canımı acıtan insanlara verdiğim o şans beni evladımdan ederse…”

İşte bu sözleri tekrarlayan bir dizi hayranı da “Çok haklı Reyyan, sen anneni kaybetme diye Dilşah’ın o kötü davranışlarına katlandı Reyyan, bunu hakketmedi be Miran…” yorumuyla tepkisini dile getirdi.

İşte 14 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak olan Hercai dizisinin 59.bölüm fragmanı: