Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin bir dizisi ‘ben bittim, finale gidiyorum’ diyor!

Star TV’nin bir dizisi ‘ben bittim, finale gidiyorum’ diyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de bu sezonun iddialı yapımlarından biris olarak gözüken Sol Yanım dizisinin iddiası söndü… Bunun nedeni ise bizzat kanal tarafından alınan gün değişikliği kararı… Star TV öyle büyük bir hata yaptı ki, 3 dizisini de ateşe atmış oldu.

Cuma akşamları Seni Çok Bekledim’e yer açmak isterken Akrep’i perşembe ve Sol Yanım’ı da çarşamba günlerine alan kanal, tarihi bir hata da yapmış oldu. Ne Seni Çok Bekledim çok iyi reytingler getirerek bu kararın haklılığını ortaya koyabildi, ne de Akrep ve Sol Yanım bu karardan sonra toparlanabildi.

Sol Yanım dizisi gün değiştirdikten sonra reytingleri öyle kötü bir düşüş sergiledi ki, izleyicisinin yarısından fazlasını kaybetti. Kemik bir izleyici grubu oluşturmayı Perşembe akşamları başaran dizi, gün değişikliğinden sonra aynı izleyicileri ekrana çekemedi.

Dün akşam yayınlanan Sol Yanım dizisinin 11. bölümünün reytingleri 1-2 oranlarında geldi ve bu durum da final yolunun açılması anlamını taşıyor. Star TV, diziye daha ne kadar sabır gösterir bilinmez.

Star TV'nin bir dizisi 'ben bittim, finale gidiyorum' diyor! 6

Özge Yağız, Tolga Mendi, Emre Bey ve Cemre Baysel gibi genç isimlerin başarılı performans sergilediği, hikayesi de fena olmayan, devam edebilmesi mümkün gözüken bir diziydi Sol Yanım…

Ancak alınan kararın ne kadar yanlış olduğu reyting sonuçları ile net bir şekilde ortaya kondu. Şimdi ise kanalın Sol Yanım dizisiyle ilgili bir karar vermesi lazım.

Ana akım medyada yer alan ve günü totalde 26., AB’de 29. ve ABC1’de ise 22. sırada bitiren bir dizi ne kadar ayakta kalabilir ki… Hele ki Star TV’nin bu sezon İyi Günde Kötü Günde ve Babil dizilerine çok daha iyi reytingler aldığı halde final yaptırdığı düşünülür ise, Sol Yanım için umutların tükendiği ortada.

Bakalım Star TV, Sol Yanım dizisiyle ilgili nasıl bir karar verecek? Yakında ortaya çıkacaktır.