Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisindeki yeni karar sonrası her şey başa saracak!

Son Yaz dizisindeki yeni karar sonrası her şey başa saracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden Son Yaz, yine etkileyici bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin 13. yeni bölümünde neler yaşanacağının detayları ortaya çıktı. Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizide çok önemli gelişmeler var.

Her şeyden önce Akgün ile Yağmur aşkında Akgün’ün verdiği karar her şeyi değiştirecek.. Akgün, Yağmur’a aşık olduğunu itiraf ediyor…Ayrıca herkesin şaşıracağı iyi bir insan olmak için de kararlı ve destek istiyor. Savcı Selim, Akgün’ün iyi bir insan olma hedefinde ona yardımcı olacak.

Savcı Selim, Akgün ile artık her yerde birlikte görünmekten çekinmiyor. Ancak bu Adalet sitesinde başına dert olacak. Beklemediği tepkilerle yüzleşmek zorunda kalan Savcı Selim, Canan’ın sözlerine de kulak asmıyor.

Canan, Akgün ile Yağmur meselesinin kapanmadığını biliyor. Selim ise kapandığını zannediyor. Selim, kızı ile Akgün arasındaki aşkın yakıcı ateşini fark ettiğinde her şey yeniden başa saracakmış gibi bir görüntü var…

Selçuk Taşkın’ın ölmediğini öğrenen Fatih her şeyi birbirine karıştırabilir. Savcı Selim’i ve Akgün’ü yine zorlu anlar bekliyor… Dizinin heyecanı yerinde. Hikayenin akışı gayet iyi gidiyor. Reytinglerin de iyi gelmesi ile Son Yaz dizisi başarısına yeni başarılar ekliyor. 22. bölüm ile bu sezonu tamamlaması planlanan Son Yaz’ın bu başarısını sürdürmesi durumunda ikinci sezon da garanti… Ancak her şey şartların bu şekilde devam etmesine, izleyici ilgisinin sürmesine bağlı.

İşte Son Yaz dizisinin 26 Mart Cuma günü yayınlanacak 13. bölümünden 1. fragman: