Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’den ‘Bu ne güzellik!’ dedirten paylaşım! Sürpriz de ortaya çıktı!

Hande Erçel’den ‘Bu ne güzellik!’ dedirten paylaşım! Sürpriz de ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı Hande Erçel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla hayranlarını mest ediyor! 20 milyona yaklaşan takipçi sayısı ile dikkat çeken oyuncu, dizisiyle birlikte daha da popüler oldu.

Son dönemin çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başaran Hande Erçel, Türkiye’de sosyal medyada gündemde olan ilk 3 sıradan birini almayı da başarıyor!

Hayranları için yaptığı paylaşımlar, bir anda sosyal medyanın gündemine geliyor ve hızla dağılıyor. Her yaptığı, her giydiği, her söylediği ile takipçilerinin ilgiyle izlediği bir isim.

Dizide birlikte rol aldığı Kerem Bürsin ile de çok yakıştırılan Hande Erçel’in birlikte paylaşımları da büyük ilgi görmekte.

Ekran uyumunu yakalayan iki oyuncu, aralarında bir şey olmadığını da her fırsatta belirtiyorlar ama yine de magazinin dilinden kurtulamıyorlar!

Erçel’in isminin bir süre önce bir başka kişi ile anıldığı ancak oyuncunun bu konuda hiç bir açıklama yapmadığını da hatırlatalım.

Gelelim Hande Erçel’in son paylaşımlarından birine. Erçel, siyah mini bir elbise ile çekilen pozlarını instgram sayfasından paylaştı.

Oyuncunun göğüs dekolteli kıyafetiyle verdiği pozlar, sosyal medyada bir anda yayıldı ve büyük beğeni topladı. Bir dönem kilolu olduğu şeklinde haksız eleştirilere uğrasa da Hande Erçel’in son dönemde çok zayıfladığı, formunu korumak için de büyük özen gösterdiği görülmekte…

İşte Erçel’in beğeni toplayan pozu…

Bu arada Hande Erçel’in kısa bir süre önce ‘Yakında bir sürprizimiz var’ sözleriyle yaptığı paylaşımdan sonra sürpriz de ortaya çıktı!

blank

Beyaz kıyafetiyle beğeni toplayan oyuncunun, Zorlu PSM Youtube kanalında yayınlanan İbrahim Selim İle Bu Gece programına konuk olduğu da öğrenildi…

blank blank