Ana sayfa Sosyal Medya Kumru ile birlikte Aslıhan Gürbüz’ün saçları da gitti! İşte yeni imajı…

Kumru ile birlikte Aslıhan Gürbüz’ün saçları da gitti! İşte yeni imajı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslıhan Gürbüz, bir süredir Kırmızı Oda dizisinde Kumru karakterine hayat veriyordu. Konuk oyuncu olarak geldiği dizinin Cuma akşamı yayınlanan bölümüyle birlikte veda etti. Kumru’nun hikayesi biterken, Aslıhan Gürbüz de diziden ayrıldı. İzleyicinin hafızasına kazınan bir karakter olarak yer alan Kumru’nun gerçek hayat hikayesi, Gürbüz’ün başarılı oyunculuğu ile unutulmazlar arasına girdi.

Binnur Kaya’nın Doktor Hanım’ı oynadığı diziye katılan pek çok konuk oyuncu arasında Aslıhan Gürbüz’ün ayrı bir yeri bulunuyor. Alya, Meliha, Boncuk’tan sonra Kumru da çok özel ve hikayesi yürek yakan bir karakterdi.

2 yıldır ekranda olmayan Aslıhan Gürbüz, hayranlarına, televizyon izleyicisine güzel bir sürpriz yaptı Kırmızı Oda dizisi ile. Ancak onun da rolü bitti.

Gürbüz’ün bir başka dizide rol alıp almayacağı henüz bilinmiyor ama oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Dizideki rolünün bitmesinin ardından bir de yenilik yaptı görünümünde. Saçları uzun zamandır kısaydı ama oyuncunun küt bir kesim yaptırdığı ve ön kısımlarının da rengini açtırdığı görülüyor.

 

Kumru ile birlikte Aslıhan Gürbüz'ün saçları da gitti! İşte yeni imajı... 8

Yeni imajını çok sevmiş olacak ki “Saçımdan öpesim var” notunu düşmüş paylaşımına. Bir başka paylaşımında da Türk Müziği’nin sevilen ismi ve yakın arkadaşı Dilek Türkan ile örgü ördüğü bir fotoğrafını paylaşmış oyuncu.

Kumru karakterinin meslek hayatındaki en zor rollerden birisi olduğunu, karakterin yaşadıklarını anlamaya çalışırken zorlandığını ifade etmişti Gürbüz. O yorucu günlerin ardından şimdi daha sakin ve huzurlu anlarına geri döndüğü de anlaşılıyor oyuncunun…

Kumru ile birlikte Aslıhan Gürbüz'ün saçları da gitti! İşte yeni imajı... 9