Ana sayfa Dizi Haberleri Mehdi gitti, her şey bitti mi? Daha yeni başlıyor! Doğduğun Ev Kaderindir’e bir sürpriz karakter daha geliyor!

Mehdi gitti, her şey bitti mi? Daha yeni başlıyor! Doğduğun Ev Kaderindir’e bir sürpriz karakter daha geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çarşamba akşamları tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde beklenmeyen bir gelişme olmuş ve İbrahim Çelikkol’un hayat verdiği Mehdi ölmüştü. Demet Özdemir ile başroldeki ismin ayrılmış olması, izleyenleri hem şaşırttı hem de ‘peki şimdi ne olacak?’ sorusunu sordurdu. Zira Engin Akyürek’in hayat verdiği Barış ile Zeynep’in önünde kimse yok. Mutlu mesut yaşayıp gidebilirler ve hikaye de çekiciliğini yitirebilirdi.

Ancak hiç beklenmeyen yeni yeni kişiler geliyor! Öncelikle çok büyük bir intikam planı kurulduğu, geçtiğimiz hafta ortaya çıkan Nesrin ile anlaşılmıştı! Gülcan Arslan’ın hayat verdiği Nesrin’in, Zeynep’in yıllar önce evden kaçan ablası olduğu ortaya çıktı.

Mehdi gitti, her şey bitti mi? Daha yeni başlıyor! Doğduğun Ev Kaderindir'e bir sürpriz karakter daha geliyor! 8

Henüz Zeynep ve ailesi bunu bilmiyor. Üstelik Nesrin, öyle bir kişiyi arkasına aldı ki olaylar iyice karışacak! Meltem yani Nermin’in eski kocası Ekrem’in önce sevgilisi, sonra da evlendiği kadın olarak bir anda yeniden ortaya çıktı.

Ekrem, paraları alıp Meltem ile kaçmıştı ama Barış, açtığı dava ve yurtdışındaki adreslerine ulaşarak Nermin’in tüm mallarını geri almıştı.

İşte Ekrem ve Meltem, Nermin ve Zeynep’in peşine düştü şimdi ve büyük bir tuzak kuruldu! Nasıl buluştular henüz anlaşılamadı ama annesi ve Zeynep’e büyük bir kin besleyen Nesrin, ablası olduğunu söylemediği Zeynep ile yakın arkadaş olmak için çabalamaya başladı bile!

Mehdi gitti, her şey bitti mi? Daha yeni başlıyor! Doğduğun Ev Kaderindir'e bir sürpriz karakter daha geliyor! 9

Nermin’in şirketteki tüm haklarını, tüm mallarının yönetimini Zeynep’e bıraktığını izlemiştik. Şimdi yapılacak büyük bir hatayla bu birikimler el mi değiştirecek? Nesrin-Meltem ve Ekrem üçgeninde Zeynep ne yaşayacak, izleyip göreceğiz!

Bu arada diziye yeni bir isim daha geliyor. Nesrin’in sevgilisi olan Tarık da intikam planına dahil oldu! Kendisini Nesrin’in abisi olarak tanıtacak Zeynep’e. Bu karakteri oynayan kişi ise Fırat Doğruloğlu. OGM Pictures imzalı dizide işler iyice karışacak! Zeynep, şirketteki mali işleri yönetmek konusunda endişelerini açarken, Nesrin de hemen abisi olduğunu söylediği Tarık ile tanıştırıyor.

Barış, Tarık konusundaki şüphesini Zeynep’e aktarıyor ama anlaşılan ortalık fena karışacak…

Mehdi’nin gidişi, dizinin takipçilerine pek mutlu etmedi. Tepkiler devam etse de hikayenin gidişatı ile birlikte dizinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği de netleşecek aldığı reytinglere bakılarak….

İşte 14 Nisan akşamı yayınlanacak olan 39. bölüm tanıtımı: