Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 14 Nisan Çarşamba 158.bölüm fragmanı izle

Emanet 14 Nisan Çarşamba 158.bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her akşam yayınlanan Emanet dizisi büyük başarılar kazanmaya başladı. Geçtiğimiz Cuma akşamı; Akıncı, Payitaht Abdülhamid ve Seni Çok Bekledim dizilerini tüm kişiler kategorisinde geride bırakan dizi, dün akşam ise Sefirin Kızı isimli Star TV dizisinden de yine aynı kategoride daha iyi reytingler elde etti.

Emanet dizisinin başrolünde Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan bulunuyor. İkilinin hayranları bir hayli arttı ve çılgınca destekliyor. Dizinin 13 Nisan Salı günü yayınlanan 157. bölümünde Yaman’daki büyük değişim dikkatleri çekti. Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz. İzleyiciler 14 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak olan 158. bölümde neler yaşanacağı merak ediliyor. Dizi hayranlarının merakla bekledikleri fragman yayınlandı, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Emanet dizisinin bu akşam yayınlanan 157. bölümünde ise Yaman Seher’e kendini affettirmek için elinden geleni yapar. Yaman, kendini affettirmek için elinden geleni yaparken, tüm bu olanlara bir anlam veremeyen Seher’i büyük bir sürpriz beklemektedir.

İşte Emanet dizisinin 157. bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor