Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Özberk’in yeni dizi seçimi çok yerinde oldu!

Burcu Özberk’in yeni dizi seçimi çok yerinde oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Romantik komedi dizilerine yakışan isimlerden birisi de Burcu Özberk… Önceki sezon Afili Aşk isimli diziyle hayranlarının karşısında olan oyuncu, Çağlar Ertuğrul ile başrolü paylaşmıştı. Burcu Özberk, sonrasında ise Çocukluk isimli Fox TV’nin dram yapımında da rol aldı ama Afili Aşk kadar etkili olamadı.

Yeniden romantik komedi dizilerine Fox TV için hazırlanmakta olan Güney Kore dizisi Canning Single Lady’in uyarlaması ile dönecek olan Burcu Özberk, aslını bulmuş oldu… Dram rollerinde de başarılı performanslar ortaya koyabilen genç oyuncu, asıl romantik komedi dizilerinde kendini daha iyi ifade ediyor ve hayranları da onu bu haliyle çok beğeniyor.

Burcu Özberk’in rol arkadaşları da dikkat çeken isimler oldu Melisa Döngel, İlhan Şen ve Burak Yörük yeni dizide başrolde yer alacak isimler olarak dikkat çekti.

İlhan Şen en son Seni Çok Bekledim dizisinde Erol karakterine hayat verdi. Melisa Döngel, Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren olarak ekrandaydı. Burak Yörük ise Baraj dizisinde Tarık karakteri ile büyük bir başarı kazandı.

Haziran ayında çekimlerine başlanması beklenen projenin arkasında Fatih Aksoy ile Yağmur Ünal ikilisi bulunuyor.

Güney Kore dizisinin konusu da oldukça dikkat çekici: Güzel bir kadın olan Ae-Ra, aile restoranına gelen ve geleceği parlak görünen çok da yakışıklı olmayan bir mühendis Jung-Woo ile evlenir. Fakat kocası bir türlü başarılı olamayınca boşanır. Bir süre sonra ayrıldığı eşinin çok zengin bir adam olduğunu keşfeder. Böylelikle tekrar elde etmek için peşine düşer. Ancak eski eşi ayrılığın acısını kolay atlatamamıştır ve haliyle intikam peşindedir.