Ana sayfa Sosyal Medya Kanal 7’nin Emanet dizisi adeta çakıldı, iyi giden diziye nazar değdi

Kanal 7’nin Emanet dizisi adeta çakıldı, iyi giden diziye nazar değdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -7 Eylül 2020 pazartesi günü ilk başladığında Emanet dizisinin bu kadar çok beğenileceği tahmin edilmiş miydi bilinmez. Ancak dizinin iyi bir yükseliş sergiledikten sonra, son haftalardaki düşüşü de trajik oldu… Ana akım televizyon kanallarında yayınlanan bazı dizileri bile geride bırakan performansıyla Emanet iyi bir izlenim bırakmıştı.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisini başrolde buluşturan dizide Seher ve Yaman’ın sıkıntılarla dolu aşk hikayesi izleyicilerin dikkatini çekti. Sosyal medyada da geniş bir hayran kitlesini etkileyen Emanet dizisi için çok olumlu yorumlar yapıldı.

Geçtiğimiz ay Kanal 7 dizisi için adeta bir sıçrama dönemiydi. Reytingleri ile özellikle total kategorisinde ilk 10 program arasına girmeye çok yaklaşan Emanet dizisi, ne yazık ki, son haftalarda düşen oranlarıyla dikkatleri çekiyor.

Nazar değen dizinin dün akşam yayınlanan 178.bölümünün reytingleri ortaya çıktı. Geçen aya göre oldukça düşen reytinglerin tüm kategorilerde yaşanması da bir hayli dikkat çekici.

Ramazan bayramının da etkisi olabilir belki ama, Emanet dizisindeki düşüş zaten bir süredir gözleniyordu. Dün akşam yayınlanan 178. bölüm totalde 20. sırada yer alırken, AB’de 32. oldu ve ABC1’de de yine 32. sırada kendisine yer bulabildi.

Bu sonuçlar dizinin daha önce elde ettiği iyi oranlara göre bir hayli düşük kaldı.

Emanet dizisi günlük bir yapım olarak yoluna devam ediyor ve hafta içi akşam saatlerinde yayınlanıyor. Dizi daha önce 19.00’da ekrana gelirken daha iyi reytingler alıyordu.Önceki hafta başlama saati 20.00 olarak düzenlendi. Bu düzenleme mi etkili oldu yoksa farklı nedenler mi var tam net olmasa bile bir izleyici ilgisinde düşüş artık net bir şekilde kendini gösteriyor.