Ana sayfa Dizi Haberleri Önce Doğduğun Ev Kaderindir bitti, Masumiyet gün değiştirdi, şimdi de yeni bir final daha var!

Önce Doğduğun Ev Kaderindir bitti, Masumiyet gün değiştirdi, şimdi de yeni bir final daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları reyting rekabetinde Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizileri o kadar güçlü bir konum elde etti ki, karşısındaki dizilere fazla şans tanımıyorlar. Dün akşam da reytinglerde Kuruluş Osman dizisinin total ve ABC1 kategorilerinde birinciliklerine şahit oldu. Dizi AB grubunda ise ikinci sırada yerini aldı.

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz ise yine AB grubu birinciliği ile gücünü sergiledi. Sadakatsiz, total ve ABC1’de ise ikinci sırada yer almaya devam ediyor ama reytinglerinin de bir miktar yükseldiğini gözlemliyoruz.

Çarşamba rekabetinden üst üste diziler çekiliyor… Fox TV’nin Masumiyet isimli dizisi dün akşam ekranda yoktu. Çünkü gün değişikliği yaşandı. Yasak Elma sezon finali yapınca pazartesi akşamları artık Masumiyet dizisini izleyeceksiniz. Bakalım yeni gününde Masumiyet başarılı bir performans ortaya koyabilecek mi?

Doğduğun Ev Kaderindir isimli tv8 dizisi ise dün akşam final bölümü ile ekran ömrünü tamamladı. Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ikilisi ile başlayan projede Çelikkol ayrıldı. Engin Öztürk ile partner olan Özdemir, dram performansıyla yine alkış aldı. Doğduğun Ev Kaderindir’in final bölümü reytingleri de ortalama oranlar olarak gerçekleşti. AB’de günü 5.olarak tamamlayan dizi,ABC1’de ise 7.’lik elde etti. Totalde dizinin 11. sırada yer aldığını görüyoruz.

Çarşamba rekabetinde bir dizi daha kayıp gidiyor. Dün akşam TRT1 ekranında 65. bölümü yayınlanan Benim Adım Melek dizisinin 19 Mayıs Çarşamba akşamı 66. ve final bölümü yayınlanacak. Nehir Erdoğan ve Kutsi’yi buluşturan dram dizisinin de gidişi ile birlikte Çarşamba rekabetinde sadece iki dizi kalacak.

Benim Adım Melek’in 64. bölüm performansı da ortalama sıralarda oranlar elde etti.. Totalde günü 12. olarak tamamlayan dizi, AB’de 6. olurken, ABC1’de ise 8.’lik geldi.