Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın hayatında çaresizliğin yaşandığı anlar da oldu!

Can Yaman’ın hayatında çaresizliğin yaşandığı anlar da oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Can Yaman bugün çok popüler birisi. Hem fiziği hem tarzı hem de yetenekleri ile çok konuşulan oyuncuyu milyonlarca kişi takip ediyor. Can Yaman bir marka olma yolunda adım adım ilerliyor. Yeni çıkardığı parfüm de aslında marka olmanın en önemli adımlarından birisi.

Ancak Can Yaman’ın hayatı da o kadar harika değildi. Küçüklüğünde Türkiye’de zor şartlarda yaşayan birisiydi… Anne va babası o 5 yaşındayken boşandı. Ancak sevgi eksikliğini hiç hissetmedi.

Annesi otoriter birisiydi ve oğlunu da kurallarla büyüttü. Babası ise gümrük memuruydu ve bir dönem işleri bozuldu. Can Yaman, İtalyan Lisesi’nde okudu… Yani paralı bir okulda okumak gibi bir ayrıcalık elde etti. Türkiye’de birçok çocuk Can’ın paralı okuduğu yıllarda devlet okulunda bedava eğitim görüyordu.

Ancak bir dönem Güven Yaman’ın işleri bozuldu. Can Yaman’ın okul parasının bile ödenemeyeceği bir dönem ortaya çıktı. Ünlü oyuncu bu dönemi unutmuyor ve “karanlık yıllar” olarak açıklıyor.

Can Yaman, “Tam babamın işi çok kötü gitmeye başladığında, ben okumayı bırakma riskini aldım. En karanlık zamandı. Okul için bile paramız yoktu. Kazanılan bir spor bahsi sayesinde şans eseri parayı ödedik” diye o günleri anlattı.