Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı’nın yapımcı firmasından Skandal dizisi bomba gibi geliyor!

Savaşçı’nın yapımcı firmasından Skandal dizisi bomba gibi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Skandal dizisiyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor! Hukuk dizileri yeni sezonda öne çıkan yapımlar olacak. Hukuk ve dramı iç içe geçiren bir başka proje ise Skandal olarak isimlendirildi. Limon Film tarafından hazırlıkları titizlikle yapılan dizinin hangi kanalda yayınlanacağı henüz netleşmedi.

Savaşçı dizisinin de yapımcısı olan Limon Yapım, yeni dönem için çok etkileyici bir dizi hazırlığı içine girdi. Amerika Birleşik Devletleri’nde 2009 yılında başlayan ve çok izlenen diziler arasına katılan The Good Wife isimli yapım 2016 yılına kadar devam eden bir proje olarak büyük dikkat çekmişti.

Bu hukuk, politika ve dram özelliklerini iç içe barındıran dizinin yayın haklarını Limon Film aldı… Savaşçı dizisinin haziran ayında 5. sezonu ile birlikte final yapmasının ardından firmanın en yeni ve en dikkat çeken projesine de Skandal ismi verildi.

Savaşçı'nın yapımcı firmasından Skandal dizisi bomba gibi geliyor! 7

Mutlu evliliği bulunan karı – kocanın başlarından geçen olaylar neticesinde yaşanan büyük bir hukuk sınavını dizide izleyeceksiniz. İnternete de düşen bir skandal sonucu erkek karakter hapse düşüyor ve kadın karakter de asıl mesleği olan avukatlığa dönüş yaparak suçsuz olan eşini hapisten kurtarmaya çalışıyor.

Kadın karakterin üniversite yıllarında sevdiği kişinin ofisinde avukatlığa başlaması ise dizinin bir başka önemli detayı…

Emmy ve Golden Globe ödülü de kazanan The Good Wife isimli dizinin senaristinin ise Sevgi Yılmaz olmasına karar verildi.

Skandal isimli dizinin senaryo yazım çalışmaları da başladı. Dizinin başrolleri için çok etkileyici isimler ile görüşmeler yapılacağı ama henüz isimlerin netleşmediği gelen bilgiler arasında bulunuyor.