Ana sayfa Sosyal Medya ‘Hekimoğlu’ dizisinin ‘Mehmet Ali’si Kaan Yıldırım, paylaşımlarıyla sosyal medyayı yaktı!

‘Hekimoğlu’ dizisinin ‘Mehmet Ali’si Kaan Yıldırım, paylaşımlarıyla sosyal medyayı yaktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, Kanal D’nin çok sevilen ‘Hekimoğlu’ dizisinde sergilediği başarılı performans ile göz doldurmuştu.

‘Hekimoğlu’nda canlandırdığı ‘Mehmet Ali’ karakteri ile ön planda olan oyuncu zaman zaman aşk hayatıyla da magazin basınında ve sosyal medyada adından söz ettirdi. Ünlü oyuncu, instagram hesabından yaptığı son paylaşımlarla yine çok konuşulacağa benziyor.

‘Hekimoğlu’ dizisinin ‘Mehmet Ali’si Kaan Yıldırım, paylaşımlarıyla sosyal medyayı yaktı! 9

Oyuncunun deniz kenarında verdiği pozlarda kaslı vücudu dikkat çekti. Ünlü oyuncunun fotoğrafları takipçilerinden, ‘Yakıyorsunuz Kaan Bey’ şeklinde yorumlar aldı.

‘Hekimoğlu’ dizisinin ‘Mehmet Ali’si Kaan Yıldırım, paylaşımlarıyla sosyal medyayı yaktı! 10

Kaan Yıldırım’ın instagram hesabında paylaştığı fotoğrafın altına oyuncu arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’da “Üstün çıplak fotoğraf koydun bişi demedim, bir de üstüne dişlerini göstererek mi gülüyosun!!! hem de bacakların görünürken(!) sanırım ayrılıcaz!” şeklinde esprili bir yorum yaptı.

‘Hekimoğlu’ dizisinin ‘Mehmet Ali’si Kaan Yıldırım, paylaşımlarıyla sosyal medyayı yaktı! 11

Kaan Yıldırım, yeni sezonda TRT1 ekranında yayınlanacak olan ‘Mevlana’ isimli dizi ile ekranlara gelecek. Güçlü bir oyuncu kadrosunun yer aldığı yapımda oyuncuya Devrim Özkan eşlik edecek. 30 bölüm yayınlanacak ‘Mevlana’ dizisi tek sezonluk bir proje olacak.