Ana sayfa Sosyal Medya Yiğit Koçak’ın hayatının gerçeği Kardeşlerim dizi seti oldu!

Yiğit Koçak’ın hayatının gerçeği Kardeşlerim dizi seti oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim isimli dizi geçen sezon atv ekranında çok başarılı bir çıkış yaptı. Kardeşlerim’in, Magazin Gazetecileri Derneği tarafından yılın drama dizisi seçilmesi de çok anlamlı oldu… Ödül törenine Onur Seyit Yaran, Su Burcu Yazgı Coşkun ile Yiğit Koçak birlikte katıldı…

Reytingleriyle de ikinci sezona çok iyi başlangıç yaptığını kanıtlayan Kardeşlerim, cumartesi akşamları milyonlarca izleyiciyi ekran başına getirmeyi başarıyor. Dizide Ömer olarak izlediğimiz Yiğit Koçak, hem başarılı performans sergiliyor hem de son dönemin ismi en çok konuşulan genç oyuncuları arasında bulunuyor.

Yiğit Koçak, tek odak noktalarının Kardeşlerim dizisi olduğunu söyledi. Oyuncu, “Çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Onun dışında pek bir vaktimiz kalmıyor. Tek odak noktamız dizimiz, daha iyi olabilmesi için çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Kendisine vakit ayıramadığı itirafını yapan genç oyuncu, tüm vakitlerinin sette geçtiğini ve başka bir şey yapmaya fırsatları kalmadığını anlattı.

Gecelere kadar çalıştıklarının altını çizen Yiğit Koçak, hayranlardan gelen geri dönüşlerden çok memnun. Oyuncu, şunları söyledi. “Seyircimiz bizi kendilerinden birisi olarak gördüler, bütün karakterleri sahiplendiler. Başarının sırrı bu samimiyetten geliyor. Samimiyiz, ekip olarak çok iyi anlaşıyoruz. Bir kardeş ortamı var. Seyircimiz de bunun karşılığını veriyor.”

Setteki yoğunluk nedeniyle sosyal ortamlarda bulunamadığını belirten Yiğit Koçak, dışarı çıkamadığını ve özel hayatı diye bir şeyin kalmadığını da ifade etti.