Ana sayfa Sosyal Medya ‘Uzak Şehrin Masalı’ dizisinin setinde kavga çıktı iddiası gündeme oturdu!

‘Uzak Şehrin Masalı’ dizisinin setinde kavga çıktı iddiası gündeme oturdu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yeni sezonun yeni projelerden birisi olan ve ekranlara iddialı giriş yapan ‘Uzak Şehrin Masalı’ dizisi bir dram yapımı olarak öne çıktı. Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören’in baş rollerinde yer aldığı dizinin ilk 3 bölümünün ardından reytingler düşük gelince final kararı alındı.

Pazar akşamları yayınlanan dizi perşembe günlerine çekildi ve geriye sadece 2 bölüm kaldı. 14 Ekim’de 5. bölümüyle final yapacak olan ‘Uzak Şehrin Masalı’ dizisinin setinde büyük bir kavga çıktı iddiası gündeme oturdu.

Dizinin baş rollerinden Barış Kılıç ile yönetmen Mustafa Şevki Doğan arasında yumruklaşmaya kadar giden bir kavganın çıktığı, bu kavgayı da diğer oyunculardan Timur Acar’ın ayırdığı iddia edildi. İddialara göre, küfürleşmeye varan kavgada yumruklaşmaya kadar giden bir gerginlik yaşandı.

'Uzak Şehrin Masalı' dizisinin setinde kavga çıktı iddiası gündeme oturdu! 9

Dizinin yapım firması 25 Film’den konuyla ilgili bir açıklama gelmezken dizinin başrol oyuncularından Aslıhan Güner instagram hesabından oyuncu arkadaşları ile veda paylaşımları yapmaya başladı.

'Uzak Şehrin Masalı' dizisinin setinde kavga çıktı iddiası gündeme oturdu! 10

Begüm Birgören ile çektirdiği samimi fotoğrafı instagram hesabından paylaşan Güner, paylaşımına, ‘Son akşam sohbeti’ yazdı.

'Uzak Şehrin Masalı' dizisinin setinde kavga çıktı iddiası gündeme oturdu! 11