Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fox TV’de 1 ay içinde 3 dizi final yaptı!

Fox TV’de 1 ay içinde 3 dizi final yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yeterli reyting alamadığı için 1 ay içinde biten 3 dizi herkesi şaşkına çevirdi. Eylül ayında yeni sezonun başlaması ile birlikte Uzak Şehrin Masalı dizisini ekrana getiren Fox TV, pazar akşamları bu yapımdan beklediğini bulamadı. Gün değişikliği yapıldı ama izleyici hikayeye ilgi göstermeyince 5. bölümde final yaşandı… Aslıhan Güner ve Barış Kılıç ikilisinin başrolündeki dizi bu sezonun ilk talihsiz yeni dizisi oldu…

Ardından ise geçen sezonun güçlü hikayesi ile dikkat çeken Son Yaz dizisinin finali izleyicileri çok mutsuz etti. Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan ve Ali Atay’ın hayranları büyük itirazlar yaptı. Ancak sadece 5 bölüm süren ikinci sezon onca emek de başa gitti. 26. bölümde final yapan Son Yaz dizisi birçok kişinin içinde yara oldu.

Fox TV’de 1 ay içinde final yapan üçüncü dizi ise Yalancılar ve Mumları oldu. Pazar akşamları yayınlanan dizinin muhteşem kadrosu da finale engel olamadı. Ceren Moray, Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Feyyaz Duman ve İsmail Demirci gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı bir dizinin 5 bölümde final yapacağını daha önce söyleseler birçok kişi inanmazdı.

Yalancılar ve Mumları dizisi 31 Ekim Pazar akşamı 5. bölümü ile son kez ekranda yer aldı. Sosyal medyada yorum bırakan dizi hayranları, şaşkınlıklarını ve üzüntülerini dile getirdi.

Kadın karakterlerin çok güçlü ve etkili olduğu bir projenin kısa sürmesi de birçok izleyici için önemli bir fırsatın kaçırılması olarak değerlendiriliyor.

Son 1 ay içinde Fox TV ekranında 3 önemli dizinin peş peşe final yapması sektörde işlerin ne kadar zor olduğunu ve reytinglerin de ne kadar belirleyici olduğunu anlatmaya yetiyor.