Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı iddiasına Oktay Kaynarca’dan ağır yanıt!

Masumlar Apartmanı iddiasına Oktay Kaynarca’dan ağır yanıt!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz krizi şimdilik büyük bir hüsran ile sonuçlanmış gibi duruyor. atv veya BVB Yapım arasından birisi pozisyonunu değiştirmez ise dizi artık bitmiş sayılacak. atv’nin zam taleplerini kabul etmemesi ve yapımcının da rest çekmesinin ardından oyunculardan üst üste veda mesajları geldi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a veda mesajı paylaşan ilk isim Oktay Kaynarca olmuştu. Dizinin 6 sezon boyunca ekranda güçlü bir şeklide yer almasında ünlü oyuncunun katkısı çok büyük. Hızır Çakırbeyli karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır’dan sonra bir karakter ile daha fenomen oldu.

Usta oyuncunun diziden ayrıldığını duyurmasının ardından teklifler geldi ve Masumlar Apartmanı ile de anlaştığı yolunda internet ortamında çıkan iddialar doğru değil.. Oktay Kaynarca, bu iddialar artınca instagram hesabımdan açıklama yapmak durumunda kaldı.

Oyuncu, “Kopyala yapıştırcılara, tıklanma simsarlarına, uydurukçu sosyal medyacılara, bilmemnecilere itibar etmeyin.. Bir projeye falan dahil olduğum yok.. Benim haberimi benden” açıklamasında bulundu.

Oktay Kaynarca’nın bu sözleri herhangi bir yapım ile anlaşmadığını ve bir gelişme olursa kendisinin duyuracağı şeklinde anlaşıldı. Birçok hayranı ise ünlü oyuncudan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin devam etmesini istediklerini belirten dileklerini yorumlar aracılığıyla iletti.