Ana sayfa Sosyal Medya Bay Yanlış’tan sonra Cemre Gümeli’ye piyango gibi rol!

Bay Yanlış’tan sonra Cemre Gümeli’ye piyango gibi rol!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cemre Gümeli, 2016 yılında Tatlı İntikam isimli dizide canlandırdığı Simay karakteri ile setlerde yer almaya başladı.1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, lise yıllarından itibaren tiyatroya yöneldi…

Çeşitli oyunların yanı sıra bazı sinema filmlerinde de kısa roller canlandıran Cemre Gümeli, New York’ta özel bir eğitim de alarak kendisini geliştirdi. Tatlı İntikam isimli dizinin ardından, Servet isimli yapımda yer alan oyuncu, asıl çıkışını Elimi Bırakma dizisiyle yaptı.

Cansu karakterine hayat veren genç oyuncu, son olarak da 2020 yılında Bay Yanlış isimli dizide Deniz karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Genç oyuncu bir süredir setlerde yer almıyordu. Oyuncunun yeni rolü ortaya çıktı.

Bu sezonun dikkat çeken dizilerinden olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli yapımda Cemre Gümeli de yerini alacak. Oyuncunun Meryem isimli karakteri canlandıracağı ve Ulaş Tuna Astepe’nin hayat verdiği Hızır ile Meryem’in de aşk yaşayacağı ortaya çıktı.

Yeni karakterin gelişi ile birlikte dizinin biraz daha hareketlenmesi ve aşk sahneleri ile de romantizm unsurlarının ilerleyen haftalarda artması bekleniyor. Perşembe akşamları yayınlanan Barbaroslar, reytinglerde tüm kategorilerde Camdaki Kız’ın gerisinde bulunuyor.

Dizi, Bir Zamanlar Çukurova’ya da tüm kişiler kategorisinde ikinciliği kaptırmış durumda. Barbaroslar dizisinin hikayesine hareket gelmesi ve reytinglerin bir miktar daha yükselmesi beklentisi var.