Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu dizisi büyük sınava çıkıyor!

Kaderimin Oyunu dizisi büyük sınava çıkıyor!

tarafından ker_def

Star TV’nin izlenme oranlarını yükselten tek dizisi olarak Kaderimin Oyunu, Cuma akşamları yayınlanıyor. Sezona iyi bir başlangıç yapan dizinin hikayesi büyük beğeni topladı. Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrol performansı da izleyicileri mutlu etti.

Kaderimin Oyunu dizisinin geçen hafta yayınlanan beşinci bölümünde yaşanan reyting düşüşünün devam edip etmeyeceği ise merak edilen en önemli konu… Dizi bu hafta büyük bir sınava çıkacak. 28 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde hikayenin yine etkileyici ve güçlü olması bekleniyor. Ancak reytinglerin nasıl geleceğini tahmin etmek zor.

Dizinin 6. bölümünde ekip büyük bir sınava çıkacak. Şayet düşüş devam eder ise bu kötüye doğru bir gidişat olabileceğine işaret edecek. Ancak reytinglerde bir düzelme beklendiğini de belirtelim. Oyuncuların performansları ise sosyal medyada izleyici yorumlarına bakılır ise gayet başarılı ilerliyor. Peki 6. yeni bölümde neler izleyeceksiniz? İşte detaylar:

Necmi’nin gelişi, Asiye cephesinde büyük paniğe sebep olur. Genç kadın bu davetsiz misafiri susturmak için çözüm yolları ararken, sürekli bir açıklarını kollayan Raci de nihayet bir ipucu bulmuştur.

Helin ve Nergis arasında ipler iyice gerilince, Cemal kimin yanında duracağını seçmek zorunda kalır. Asiye ve Cemal geçmiş üzerinden hesaplaşır. Necmi belası can sıkmaya devam ederken, her şeyin sonunu getirebilecek bir haber konağa bomba gibi düşer.

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı, Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. ‘Kaderimin Oyunu’, iki çocuğuyla genç yaşta hayata tutunmaya çalışan Asiye’nin hayatını ekrana getirecek…