Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Taktikleri’nin kahramanları Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’dan yeni bir dizi çifti çıkar mı?

Aşk Taktikleri’nin kahramanları Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’dan yeni bir dizi çifti çıkar mı?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ı başrollerde bir araya getiren Aşk Taktikleri isimli romantik komedi Netflix’te büyük bir başarıya ulaştı. Film bu başarının ardından yeni bir soruyu akıllara getirdi: Aşk Taktikleri’nden yeni bir dizi çifti çıkar mı?

Özellikle Demet Özdemir hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği Aşk Taktikleri filmi, 11 Şubat’ta Netlfix’te vizyona girdi. Romantik komedi türündeki film kısa sürede büyük bir başarı yakaladı. Film, 60’tan fazla ülkede trendlerde yer alırken Netflix’in en çok izlenenler sıralamasında da beşinci sırada yer aldı.

Bu başarıda en büyük paya, hiç kuşkusuz Demet Özdemir’in dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca izleyicisi sahip. Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın çok güzel bir çift olması da filmin başarısını artırdı. Bu başarı akıllara yeni bir soru işaretini getirdi.

Aşk Taktikleri’nin kahramanları Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’dan yeni bir dizi çifti çıkar mı? 42

Twitter’da diziler hakkında yorum yapan Çakma Televizyoncu konuya değinen ilk isim oldu. Çakma Televizyoncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın çok iyi bir ikili olduğuna dikkat çekti ve bu filmden ulusal bir kanala güzel bir dizi çifti çıkacağını belirtti.

Çakma Televizyoncu buna Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu çiftini örnek verdi. İki oyuncu Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisinde de partner olmuştu. İkilinin bu başarısı üzerine Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu bu kez Yargı dizisinde bir araya getirilmişti. Bu da Yargı dizisinin başarısını artıran bir unsur olmuştu. Dolayısıyla aynı başarı Aşk Taktikleri’nin çifti Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’da yakalanabilir.

Demet Özdemir’i uzun bir süreden sonra hayranlarıyla yeniden buluşturan Aşk Taktikleri filmi izleyiciyle buluşur buluşmaz sosyal medyada gündemin birinci maddesi olmuştu. Daha ilk gün birinci sırada yer alan #DemetÖzdemir etiketi 11 bin paylaşımı geçerek gündemin birinci sırasına yerleşirken #AşkTaktikleri etiketi 9 bin paylaşımı geçerek ikinci sırada yer almıştı. Filmle ilgili dünyanın her yerinden paylaşımlar yapılmıştı.