Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid’den sonra Bülent İnal hayranlarının heyecanla beklediği yeni dizi!

Payitaht Abdülhamid’den sonra Bülent İnal hayranlarının heyecanla beklediği yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Rollere anlam katan, yer aldığı her projeyi izleyenlerin aklına yazdıran usta oyunculardan birisi de Bülent İnal… 1973 yılında Şanlıurfa’da dünyaya gelen oyuncu, Ege Üniversitesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdikten sonra tiyatro tutkusu üzerine 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tiyatro bölümüne katıldı ve burada da oyunculuk eğitimi aldı.

2000’li yılların başlarında önemli bir çıkış yapan Bülent İnal, en çok da Ihlamurlar Altında isimli dizideki Yılmaz karakteri ile gönülleri kazandı. Başarılı oyuncu, üst üste hem dizilerde hem de sinema filmlerinde birbirinden etkili rollerde bulundu. Karayılan, Bitmeyen Şarkı, Bir Çocuk Sevdim gibi akılda kalan önemli projelerin yanı sıra, kısa süreli olan birçok dizide de tecrübe kazandı…

Payitaht Abdülhamid'den sonra Bülent İnal hayranlarının heyecanla beklediği yeni dizi! 51

Son dönemde Payitaht Abdülhamid isimli TRT1 dizisindeki muhteşem performansı ile gönülleri bir kez daha kazanan Bülent İnal, her ne kadar senaryosu çok eleştirilse de bu dizide gösterdiği performans ile alkışı hak eden bir oyunculuk sergiledi.

Şimdilerde ise Bülent İnal hayranları sürekli ismini duydukları ve sıklıkla da haber olan Mevlana dizisini merakla bekliyor. TRT Dijital için hazırlanan ve 3-4 aydır çekimleri devam eden Mevlana projesinde birçok ünlü isim buluştu.

Dizinin başrolünde yine Bülent İnal var ve özel olarak hazırlanan platoda çekimlerde yoğun bir çaba sergiliyor. Ahu Türkpençe, Ushan Çakır, Kaan Yıldırım, İlker Aksum, Devrim Özkan, Can Nergis, Yusuf Çim Baki Davrak, Altan Gördüm gibi önemli oyuncuların kadrosunda yer aldığı proje Mevlana’nın hayatını anlatıyor.

Hoşgörünün ve barışın sembolü olan Mevlana’nın yaşadığı 13. yüzyıl ortamının oluşturulduğu Konya’daki özel platoda yapılan çekimler sonucu 10 bölümün tamamlandığı biliniyor. Yaz başına kadar ekibin çalışmaları devam edecek. Bülent İnal hayranları da sabırsızlıkla yeni diziyi izlemek için heyecan duyuyor.

Mehmet Ali Nuroğlu’nun da diziye Şems-i Tebrizi karakteri ile katıldığı projenin çok etkileyici olması bekleniyor.