Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’in kötü başlayan Kara Tahta dizisinden hala umut kesilmedi!

TRT1’in kötü başlayan Kara Tahta dizisinden hala umut kesilmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in iddialı dizisi Kara Tahta inci bir çizgide yürüyor! TRT1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Kara Tahta dizisinin ikinci bölümü 6 Nisan’da ekrana geldi. Miray Daner ve Furkan Andıç ikilisinin başrolünde yer aldığı, Cengiz Bozkurt gibi de çok etkili bir ismin katkı sunduğu dizinin reytingleri çok konuşuldu.

İlk bölüm başlangıcı çok etkili olması beklenirken, reytinglerin düşük gelmesi hayal kırıklığı yaratmıştı. Dizinin senaryosunun akmadığı, izleyicileri heyecanlandırmadığı gibi yorumlar sosyal medyada olumsuzluk olarak bahsedildi. Ancak Kara Tahta’yı seven ve destek veren bir kitle de oluştu… Dizinin ikinci bölüm sonuçları da umutlu bir havayı ortaya çıkardı.

Tüm kişiler kategorisinde 13. sırada yer alarak hayal kırıklığını bir kez daha hissettiren dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde ise umut vermeye başladı. AB’de günü dördüncü bitiren ve ABC1’de de beşincilik elde eden Kara Tahta, en azından ortalama reytingler alabiliyor.

TRT1'in kötü başlayan Kara Tahta dizisinden hala umut kesilmedi! 7

Show TV’deki Oğlum dizisine göre biraz daha iyi durumda olan Kara Tahta, yeni başlayan tv8’in Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin çok kötü bir başlangıç yapmasıyla da öne çıktı…

Kuruluş Osman’ın birincilikten inmediği, Sadakatsiz’in finale doğru ilerlese bile çok güçlü konumda olduğu çarşamba rekabetinde Kara Tahta dizisinin hala şansı var.

Miray Daner ve Furkan Andıç hayranları hikayenin daha akıcı olması gerektiğini ve heyecan unsurunun eksik kaldığı yönünde eleştiriler yapıyor. Ayrıca Irmak karakterinin de fazla donuk olması eleştirilere neden oluyor.

13 Nisan Çarşamba akşamı üçüncü bölümü yayınlanacak olan dizinin reytinglerde biraz daha yukarı çıkması gerekiyor. Diziyi sevenler ya çok sevdi, beğenmeyenler de hiç ilgi duymadı… Bunun arası da yok gibi gözüküyor. Sosyal medya yorumlarında kimileri için sıkıcı bir dizi, kimileri için ise hikaye çok güzel.

Diziyi övenler ile eleştiride bulunanlar sosyal medyada adeta karşı karşıya gelmiş durumda. Kara Tahta’nın önümüzdeki birkaç bölümü gelecek hakkında önemli bilgiler verecektir.