Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çok Güzel Hareketler 2’den sonra Ecem Sena Bayır, Destan dizisinde parıldıyor!

Çok Güzel Hareketler 2’den sonra Ecem Sena Bayır, Destan dizisinde parıldıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyunculuk yolculuğuna 2019 yılında Organize İşler Sazan Sarmalı isimli sinema filmindeki kısa bir rol ile başlayan Ecem Sena Bayır, daha sonra Yılmaz Erdoğan’ın projesi olan Çok Güzel Hareketler 2’de de yerini aldı.

Ecem Sena Bayır, ekranda skeçlerdeki başarılı performansı ile dikkat çekerken, dizi yapımcılarının da gözünden kaçmadı. Bozdağ Film’in projesi olan Destan dizisiyle birlikte ilk set deneyimini yaşayan genç oyuncu, canlandırdığı Günseli Hatun karakteri ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

İlk dizi deneyimi nedeniyle setin ilk başlarında korku yaşadığını itiraf eden oyuncu, bazı sahnelerin içinde yer almaya çekindiğini belirtti. Ecem Sena Bayır, şöyle konuştu. “Başlarda, ne güzel saraydayım, dövüşmek zorunda değilim diye sevinmiştim. Ama şimdi izlerken, ‘ne kadar güzel görünüyor, keşke Günseli’nin de böyle sahnesi olsa’ diyorum. ”

Çok Güzel Hareketler 2'den sonra Ecem Sena Bayır, Destan dizisinde parıldıyor! 8

Günseli karakterinin yırtıcı birisi olmadığını, hassas birisi olduğunu ifade eden Ecem Sena Bayır, böyle birisinin savaşın içinde yer almasının kendisini çok mutlu edeceğini belirtti.

Genç oyuncu, dizideki performansıyla ve fizik özellikleriyle de dikkatleri çekiyor. Destan dizisinin parlayan genç yıldızlarından olan oyuncu, senariste mesaj yollayarak da savaş sahnelerinde yer almak istediğini Dizi TV’deki röportajında ifade etti.

“Kaya’ya bir kılıç sallasam çok rahat edeceğim” diyen genç oyuncu, bakalım beklediği gibi bir savaş sahnesinde yer alabilecek mi?

Çok Güzel Hareketler 2'den sonra Ecem Sena Bayır, Destan dizisinde parıldıyor! 9

1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, İstanbul Üniversitesi Dilbilimi Bölümü’nü okudu. Küçüklüğünden itibaren ayna karşısında dizi ve sinema filmlerindeki sahneleri taklit ederek oyunculuğa meraklı olan Ecem Sena Bayır, konservatuvar okumak istediğini ama lisede yabancı dil tercihi yaptığı için, üniversitede de dille alakalı bir bölüm tercih ettiğini söyledi.

BKM Mutfak ekibi ile birlikte oyunculuğa adımını atan Bayır, şu anda mutlu olduğu bir işi yaptığını da belirtiyor.