Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz final yapıyor! Ekibi bir daha böyle göremezsiniz!..

Sadakatsiz final yapıyor! Ekibi bir daha böyle göremezsiniz!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- BBC’nin ‘Doctor Foster’ adlı dizisinden uyarlanan ve iki sezondur Kanal D ekranlarına damga vuran  Sadakatsiz dizisinin finaline sayılı günler kaldı.

Başrollerini Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un paylaştığı, kadrosunda Tarık Emir Tekin, Gözde Seda Altuner, Nazlı Bulum ve Alp Akar gibi isimlerin yer aldığı Sadakatsiz iki hafta sonra 60’ıncı bölümüyle final yapacak.

Dizinin çekimleri tamamlandı. Dizide ‘Asya’ karakterine hayat veren Cansu Dere, çekimler bittikten sonra instagram hesabından paylaştığı gönderiyle diziye veda etti.

Son çekim gününde birlikte objektiflere poz veren Sadakatsiz ekibinden Cansu Dere, arkadaşlarıyla olan pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Güzel oyuncu, paylaşımına; “İyi ki tanıştık, iyi ki çalıştık” notunu düştü.

Sadakatsiz final yapıyor! Ekibi bir daha böyle göremezsiniz!.. 7

Bu kareyi kendi sosyal medya hesabından paylaşan Melis Sezen ise “Çok seviyorum. İyi ki” ifadelerini kullandı. Ünlü isim, yayınladığı kareye kalp emojisi eklemeyi de ihmal etmedi.

Dizinin heyecanla beklenen son iki bölümünde ‘Asya’ ile ‘Volkan’ arasında yaşanacaklar izleyicileri etkileyecek gibi gözüküyor. 18 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak 59. bölümde hastaneye kaldırılan Volkan, “Asya, bana o bıçağı Derin değil, sen sapladın biliyorsun değil mi?” şeklindeki sözleri dikkat çekecek.

Volkan’ın göz altına alındığı Sadakatsiz 59. Bölüm Fragmanı yine etkili sahneler öne çıkacak. Sadakatsiz yeni bölümüyle  Çarşamba 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak. Dizinin final bölümü ise 25 Mayıs Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak.