Ana sayfa Dizi Haberleri Bu yaza damga vuracak İçimizdeki Ateş, ekrana gelmeye bir adım daha yaklaştı!

Bu yaza damga vuracak İçimizdeki Ateş, ekrana gelmeye bir adım daha yaklaştı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de yaz dizisi olarak ekrana gelecek İçimizdeki Ateş için hazırlıklar tam gaz sürüyor. Çekimleri yaklaşık bir hafta önce başlayan yeni dizinin fotoğraf çekimleri de gerçekleştirildi.

Genç kuşağın başarılı iki ismi İpek Filiz Yazıcı ve Atakan Hoşgören’i bir araya getiren ATV’nin yeni dizisi İçimizdeki Ateş için geri sayım sürüyor. Dizinin çekimleri bir hafta önce başlamıştı. Hazırlıkların tam gaz sürdüğü yeni dizinin fotoğraf çekimleri de gerçekleştirildi.

Fotoğraf çekimlerinden paylaşılan karelere sosyal medyada yapılan yorumlar izleyicinin diziyi ne kadar büyük bir heyecanla beklediğini de gösteriyor. Diziyi merakla bekleyen izleyiciler İpek Filiz Yazıcı ve Atakan Hoşgören’in nasıl bir çift olacağını bir an önce görmek istiyor. Fotoğraf çekimlerinin enerjisinden çok memnun kalan izleyiciler yorumlarında ayrıca İçimizdeki Ateş’in bol bol reyting almasını dilediklerini belirtti.

Bu yaza damga vuracak İçimizdeki Ateş, ekrana gelmeye bir adım daha yaklaştı! 15

Senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz ve Özlem Elginöz’ün yazdığı dizide ayrıca Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu ve Gizem Arıkan rol alıyor. Ekibe son katılan isler ise usta oyuncu Hazım Körmükçü ve Demirhan Demircioğlu oldu.

İçimizdeki Ateş dizisinin konusuyla ilgili henüz bir bilgi yok. Ancak İpek Filiz Yazıcı ve Atakan Hoşgören birbirlerine şimdiden çok yakıştırıldı. Heyecanla beklenen dizinin Haziran ayında izleyici ile buluşması bekleniyor.

Bu yaza damga vuracak İçimizdeki Ateş, ekrana gelmeye bir adım daha yaklaştı! 16

Dizide Atakan Hoşgören Ege ve İpek Filiz Yazıcı da Hale karakterlerine hayat verecekler. Burak Sevinç Doğan karakterini canlandırırken, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile hatırlanan Ceren Benderlioğlu ise İçimizdeki Ateş dizisinde Tülin karakterini oynayacak.

Gizem Arıkan’ın Bahar’a hayat vereceği dizide, Demirhan Demircioğlu ise Mert olarak izleyicilerle buluşacak. Hazım Körmükçü de Tahsin rolünü oynayacak.