Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum’un başrol oyuncusuydu, atv’nin yeni dizisine transfer oldu!

Mahkum’un başrol oyuncusuydu, atv’nin yeni dizisine transfer oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisi, sezonun en hızlı çıkış yapan dizilerinden birisi oldu. Hikayesi ile o kadar çok dikkat çekti ki sezon boyunca heyecan içinde izlendi. Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan dizi, izleyiciyi her bölüm ekrana kilitlemeyi başaran bir yapım oldu.

Daha ilk bölümü ile birlikte büyük dikkat çeken dizinin hikayesi kadar oyuncuları da beğeni topladı. Özellikle başrolde yer alan İsmail Hacıoğlu’nun oyunculuğu dillerden düşmedi. Onur Tuna ile birlikte Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın da başrolde yer aldığı diziden bir isim geçtiğimiz günlerde ayrılmıştı.

Dizide Avukat Cemre Uysal karakterine hayat veriyordu Seray Kaya. Onur Tuna’nın oynadığı Fırat’ın avukatı ve arkadaşı olan Cemre karakteri, dizi devam ettikçe hikayeye uzaklaştı. Böylelikle de Seray Kaya’nın diziden ayrılması gündeme geldi.

Mahkum'un başrol oyuncusuydu, atv'nin yeni dizisine transfer oldu! 8

Seray Kaya, aslında en büyük dikkati Kadın dizisinde oynadığı Şirin karakteri ile çekmişti. Adeta meslek hayatının dönüm noktası oldu Şirin karakteri. Kadın dizisinin sevilmeyen ismi olsa da oyunculuğu ile herkesi kendisinden nefret ettirmeyi başardı. Performansı ile beğeni toplayan Seray Kaya, Mahkum dizisinin de başrollerinden birisi olarak başladı hikayeye.

Ancak zamanla rolü geriye düştü ve Seray Kaya da geçtiğimiz günlerde diziden ayrıldı. Oyuncunun bu dizisinden sonra yeni bir dizi ile anlaşma yaptığı da kısa bir süre önce gündeme geldi. Seray Kaya, şimdi atv’nin bir başka iddialı yapımında başrolde yer alıyor. Senaryosunu eline alan oyuncu, ilk pozunu da verdi.

Mahkum'un başrol oyuncusuydu, atv'nin yeni dizisine transfer oldu! 9

Küçük Bir Gün Işığı isimli dizide oynayacak. Atv’nin yeni dizisi ile ilgili hazırlıklar sürüyor. GÜçlü bir kadın dramını konu alan dizide Seray Kaya’nın rolü de şimdiden merak konusu. Dizinin yapımcılığını NGM Medya üstleniyor. Yönetmenliğini ise Sen Anlat Karadeniz, Sefirin Kızı, Aşk Taktikleri gibi yapımlara da imza atan Emre Kabakuşak üstlenmekte.

Hikaye ve senaryosu Özgür Evren Heptürk’e ait olan Küçük Bir Gün Işığı dizisi, yeni sezonda izleyici ile buluşacak. Eylül ayında ekrana gelmesi beklenen dizinin çekimlerine ise Temmuz-Ağustos gibi başlanması bekleniyor. Henüz oyuncu seçimleri devam eden dizide Seray Kaya’nın kiminle rol alacağı ise henüz belli değil…

Atv’den yapılan resmi açıklamaya göre Seray Kaya başrolde yer alıyor. Oyuncunun dizide kiminle başrolde yer alacağı ise merak konusu.

“Bilemezsin, belki de en büyük hediyedir dayanamayacağını sandığın acılar…” sloganıyla yola çıkan Bir Küçük GÜn Işığı dizisinin duygu dolu bir hikayesi olduğu da vurgulanmakta.