Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik’in Enis Arıkan’dan intikamı acı oldu! Kıbrıs tatili dönüşü güldüren foto…

Burcu Biricik’in Enis Arıkan’dan intikamı acı oldu! Kıbrıs tatili dönüşü güldüren foto…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, geçtiğimiz sezon sonunda ekrana gelmeye başlamıştı. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabındaki gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizi, büyük bir heyecanla takip ediliyor. Dizinin hikayesi kadar oyuncuları ve oyunculuklar da büyük beğeni toplamakta.

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç, Nur Sürer, Tamer Levent, Hande Ataizi ve Enis Arıkan’ın başrollerinde yer aldıkları dizi, bu hafta 46. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin hikayesi çok çarpıcı bir anlatımla ekrana gelirken, Burcu Biricik’in hayat verdiği Nalan’ın yaşadıkları da izleyiciler tarafından hüzünle takip ediliyor.

Dizinin setinde ise eğlenceli bir süreç yaşandı sezon boyunca. Kış döneminde çekimlerin yapıldığı konakta soğuk nedeniyle zor anlar yaşayan oyuncuların battaniye altında sahnelerini bekledikleri zaman zaman sosyal medya paylaşımlarına da yansımıştı.

Kamera önünde ve arkasında verilen büyük emeklerle ekrana gelen Camdaki Kız dizisinin zorlu sezon maratonuna yaz arası verildi. Bu ara ile birlikte de dizinin yapımcısı OGM Pictures, tüm ekibe güzel bir sürpriz yaparak Kıbrıs tatiline götürdü.

Burcu Biricik'in Enis Arıkan'dan intikamı acı oldu! Kıbrıs tatili dönüşü güldüren foto... 12

Kıbrıs’ta yapılan 3 günlük tatile neredeyse tüm oyuncular katıldı. Enis Arıkan, aynı zamanda bir sosyal medya fenomeni olarak bu eğlenceli anları kaçırmadı ve her fırsatta oyuncu arkadaşlarının kimi zaman gizlice çektiği pozlarını yayınlayarak takipçilerini de mutlu etti.

Burcu Biricik'in Enis Arıkan'dan intikamı acı oldu! Kıbrıs tatili dönüşü güldüren foto... 13

Uçakta uyuyan, fotoğraf çekildiğinin farkında olmayan oyuncuların pozları birer birer Enis Arıkan’ın instagram sayfasından yayınlandı.

Burcu Biricik'in Enis Arıkan'dan intikamı acı oldu! Kıbrıs tatili dönüşü güldüren foto... 14

Dönüş yolunda ise intikam için bekliyordu Arıkan’ın rol arkadaşları! Zaten Tuğrul Tülek, Burcu Biricik ve Cihangir Ceyhan’ın uçakta bu anları kaçırmayarak Enis Arıkan’a dönüş yolunda bir sürpriz yapacakları Arıkan’ın paylaşımında da belli oluyordu!

Burcu Biricik'in Enis Arıkan'dan intikamı acı oldu! Kıbrıs tatili dönüşü güldüren foto... 15

Bu kez yanında oturan Burcu Biricik’e yolculuk öncesi habersiz bir poz vermemek için ‘İntikam alacaklar kesin’ diyen Enis Arıkan, bir süre sonra uykuya dalınca Biricik’in objektifine bu haliyle yakalandı!

Burcu Biricik'in Enis Arıkan'dan intikamı acı oldu! Kıbrıs tatili dönüşü güldüren foto... 16

Kıbrıs dönüşü intikamını sessizce alan Burcu Biricik, bu anı kendi instagram sayfasından yayınladı. Enis Arıkan ise istifini bozmayarak fotoğrafı kendi sayfasında yayınlayarak ‘Melek gibi uyumuşum’ notunu düştü…

Burcu Biricik'in Enis Arıkan'dan intikamı acı oldu! Kıbrıs tatili dönüşü güldüren foto... 17