Ana sayfa Dizi Haberleri İkimizin Sırrı’nın ardından Tozluyaka, Dolunay Soysert’in adeta ustalık dönemi eserleri oldu!

İkimizin Sırrı’nın ardından Tozluyaka, Dolunay Soysert’in adeta ustalık dönemi eserleri oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının deneyimli oyuncularından biri olan Dolunay Soysert, her karakterinde çok etkileyici bir oyunculuk sergiliyor. Dolunay Soysert, genç oyuncularla birlikte rol aldığı Tozluyaka dizisinde adeta ustalığını konuşturuyor.

Bugüne kadar birçok dizi ve filmde rol alan ve her seferinde çok başarılı performans sergileyen Dolunay Soysert, geçen yıl İkimizin Sırrı isimli dizide canlandırdığı karakterle tüm izleyicileri etkisi altına almıştı. İkimizin Sırrı adlı dizide Seylan isimli eski alkolik bir şarkıcıyı canlandıran oyuncu performansıyla herkesten alkış almıştı.

Dolunay Soysert, İkimizin Sırrı’ndan bir yıl sonra bu kez bir gençlik dizisi olan Tozluyaka’yla ekranlara dönüş yaptı. Soysert Tozluyaka’da Ali’nin annesi Derya’yı canlandırıyor. Son derece adaletli, dürüst ve güvenilir bir kadın olan Derya, zorluklarla dolu hayatında oğlu Ali’yi kendisi gibi yetiştirmeye çalışan fedakar bir anne.

İkimizin Sırrı’nın ardından Tozluyaka, Dolunay Soysert’in adeta ustalık dönemi eserleri oldu! 7

Tozluyaka izleyicisi Derya karakterinden ve ona hayat veren Dolunay Soysert’in performansından çok etkileniyor. Her bölümde izleyicilerin büyük övgüsünü toplayan Dolunay Soysert, özellikle genç isimlerin yanında usta oyunculuyla dikkatleri çekiyor.

Tozluyaka dizisinde gençlerle birlikte çalıştığı için çok mutlu olduğunu belirten Dolunay Soysert, bu dizinin kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu söyledi. Soysert, “Çok tatlı genç arkadaşlarım var, birçoğu ilk yolculuğunu yapacak. Onların o ilk heyecanında hikayelerin başında onlarla beraber olmak beni çok mutlu ediyor” dedi.

Dizinin hem hikayesini hem de bir derdi olmasını sevdiğini anlatan Dolunay Soysert, “Bu işte başka bir şey var. Hikayesini sevdim. Her karakterin kendi içinde dönüşümlerine çok sevdim. Bir derdi olan bir işti. Bir de içinde gençler olunca dahil olmak istedim. Çok severek ve içim rahat olarak kabul ettiğim bir iş” diye konuştu.