Ana sayfa Sosyal Medya Murat Boz ve Burcu Özberk partnerliği heyecan yaratıyor!..

Murat Boz ve Burcu Özberk partnerliği heyecan yaratıyor!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Ekranların sevilen oyuncusu Burcu Özberk ile son dönemde rol aldığı yapımlarla oyunculuktaki rüştünü de ispatlayan şarkıcı Murat Boz’un partner olacağının haberi, ikilinin hayranları arasında heyecan yarattı.

İki ünlü isim, dijital yayın platformu Amazon Prime’ın ilk Türk yapımı olacak Rüyanda Görürsün isimli filmde başrolü paylaşacak.

Posta Gazetesi’ne yeni projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Murat Boz, “Sektöre yeni giriş yapacak olan bir dijital platformun ilk işi olacak bu film. Senaryosu çok güzel, okurken çok keyif aldım ve güldüm. Çekilince de güzel olacağını düşünüyorum” dedi.  Ünlü şarkıcı, Burcu Özberk ile iyi partner olacaklarına inandığının da altını çizdi.

Rüyanda Görürsün’ün çekimlerine Eylül ayında başlanacak. Konusu sır gibi saklanan filmin diğer oyuncularıyla ilgili henüz bir açıklama yok.

Murat Boz ve Burcu Özberk partnerliği heyecan yaratıyor!.. 7

Öte yandan ünlü popçu Murat Boz’un başrolü Tuba Büyüküstün ile paylaştığı Zeytin Ağacı adlı dizi 28 Temmuz’da Netflix’de yayına girecek.

Zeytin Ağacı’yla da ilgili konuşan Murat Boz, “Onun da heyecanını yaşıyorum. Benim için de farklı bir iş oldu. İzleyici nasıl bir tepki verecek merak ediyorum. Benim kariyerimde hiç böyle bir iş yoktu, kabul etmemin başlıca sebeplerinden bir tanesi de buydu”  şeklinde konuştu.

Dizinin oyuncu kadrosunda çok iyi isimler olduğunu vurgulayan Murat Boz, ” Yönetmenimiz Burcu Alptekin, gerçekten başarılı biri. Onların arasında ben nasıl kendimi göstereceğim hiç bir fikrim yok. Ama bir şekilde rolümün üstesinden geleceğim. Son zamanlarda hiç yapılmamış farklı bir iş olduğunu düşünüyorum. İzleyici gerçekten sevecek” ifadelerini kullandı.