Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zeytin Ağacı dizisini heyecanla bekleyenler saatleri saymaya başladı!

Zeytin Ağacı dizisini heyecanla bekleyenler saatleri saymaya başladı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz yıl çekildiğinde özellikle Tuba Büyüküstün hayranları tarafından merak uyandıran bir yapım olarak gündeme gelen Zeytin Ağacı’nın Netflix’deki yayınına sayılı saatler kaldı.

Başrollerinde  Tuba Büyüküstün ve Murat Boz’u buluşturan, adı ilk önce Another Self olarak açıklanan daha sonra Zeytin Ağacı olarak lanse edilen dizi yarın Netflix’de görücüye çıkıyor.

Ekranlara en son Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisiyle gelen Tuba Büyüküstün’ün hayranlarını oldukça heyecanlandıran yapım, oyuncu kadrosu ve hikayesiyle de merak uyandırıyor.

8 bölüm olarak çekilen Zeytin Ağacı’nda Tuba Büyüküstün ve Murat Boz’un yanı sıra, Seda Bakan, Serkan Altunorak, Fırat Tanış, Boncuk Yılmaz ve Rıza Kocaoğlu gibi hepsi de birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Zeytin Ağacı dizisini heyecanla bekleyenler saatleri saymaya başladı! 7

Dizinin çekimleri sırasında sık sık magazin basınında da gündem olan Murat Boz ve Tuba Büyüküstün, başrolünde yer aldıkları diziyle önümüzdeki günlerde çokça konuşulacaklar. İki oyuncunun performansları merak konusu olurken, dizinin fragmanındaki duygusal, eğlenceli, dramatik ve aşk dolu sahneler ise dikkatleri çekiyor…

Dizinin hikayesi ile aslında dramatik bir olay üzerine kurulu. Birbirlerinden hiç ayrılmayan üç arkadaşın, içlerinden birinin hastalanmasından sonra yaşadıkları maceralar aktarılıyor. Ada, Sevgi ve Leyla’nın üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde en zor zamanlarında bile onlara güç veren bir dostluğa dönüşmüştür. Ancak bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi’ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir.

Sevgi, Ada’nın istediği gibi hastaneye yatmak yerine bambaşka bir umudun peşinden gider. Sevgi’nin başlattığı bu arayış, sadece onun değil Ada ve Leyla’nın da yaşamında beklenmedik olaylara neden olur.

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği Zeytin Ağacı, 28 Temmuz Perşembe gününden itibaren Netflix’de yayında olacak.