Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinden hayretler içinde bırakan bir gelişme daha!

Yalı Çapkını dizisinden hayretler içinde bırakan bir gelişme daha!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yalı Çapkını dizisi, 4 Kasım Cuma akşamı yayınlanan 7. bölümüyle, izleyenleri yine ekrana kilitledi. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldıkları, Emre Altuğ, Gülçin Santırcıoğlu ve Gözde Kansu’nun da öne çıkan rollerde oynadıkları Yalı Çapkını dizisi, sezonun en yüksek reytinglerini alan ve en hızlı çıkışını yapan dizi olarak anılıyor.

Her hafta yeni bölümüyle milyonları ekran başına toplayan OGM Pictures yapımı dizi, sadece yayınlanan bölümüyle değil, tekrarlarıyla da hatırı sayılır bir izleyiciyle adeta rekor kırıyor! Ayrıca dizinin sosyal medya karnesi de sağlam! Özellikle Youtube üzerinden yeni rekorlar kırmakta!

Bu arada dizinin Star TV’nin ana haberlerinin hemen ardından gelen ve yaklaşık bir saat süren özet bölümü ile günün reyting tablosundaki durumu büyük dikkat çekti! Özeti ile bile, pek çok dizinin yeni bölümünden daha çok izlenmeye başlandı dizi!

Yalı Çapkını dizisinden hayretler içinde bırakan bir gelişme daha! 7

Yalı Çapkını dizisinin 4 Ekim akşamı yayınlanan ve reytinglerde çift hanelere ulaşan puanlarına karşın, tekrarıyla da Total, AB ve ABC1 kategorilerinde 2. sırada yer alması, şaşkınlık yaşattı! Aynı akşam ekrana gelen Arka Sokaklar, Kızılcık Şerbeti ve İyilik dizileri ile birlikte ekranın çok izlenen programı Masterchef Türkiye ile rekabetinde, ilk iki sırayı kimseye bırakmamış olması büyük bir başarı olarak hanesine yazıldı!

Youtube üzerinden de milyonlarca kez izlenen dizinin ilk 24 saat içinde 8 milyonu geçen izlenme rakamları, yine bir başka zafer oldu! Giderek daha çok dikkatleri çeken dizide Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu çifti, ekranın ‘en sevilen, en başarılı, en komik’ olarak nitelen çiftleri arasında!

Yalı Çapkını dizisinin tekrar bölümünün aldığı reyting sonuçlarına bakılırsa dizi, ‘tekrarıyla bile diğer dizileri kıskandıran dizi’ olarak yazılacak artık!