Ana sayfa Sosyal Medya Partner seçiminde Pelin Karahan’ın bazı beklentileri var!

Partner seçiminde Pelin Karahan’ın bazı beklentileri var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Karahan, 2023 yılında açılması beklenen TRT Dijital için çekilecek olan Şebeke isimli dizinin kadın başrolü oldu. Ünlü oyuncu, yeni dizisinde çok farklı bir kadın karakterinde yer alarak tüm hayranlarını da şaşırtacak gibi gözüküyor.

Bir bölümde birden farklı kadın karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkabileceğini ve daha önce böyle bir rolde yer almadığını söyleyen Pelin Karahan, heyecanla dizinin çekimlerinin başlamasını bekliyor. Dizide Furkan Palalı ile Ceyda Ateş’in de yer alacağı gelin bilgiler arasında.

Pelin Karahan, partner seçimi konusunda Farah Zeynep Abdullah’ın ortaya attığı “Domates seçer gibi partner seçiyorlar” diyerek, erkek oyuncuların yanına kadın oyuncuların iliştirildiği düşüncesine pek de katılmıyor.

Pelin Karahan’ın da birlikte projelerde yer alacağı partneriyle ilgili beklentileri var. Oyuncu, “Herkes partnerinin iyi olmasını, iyi anlaşacağı, piyasada düzgün ve disiplinli çalışan birisi olmasını ister. Ben de öyle isterim. Beni sorduklarında da öyle olsun isterim” şeklinde konuştu.

Dizi çekmenin bir ekip işi olduğunu ve çok iyi anlaşmak gerektiğini söyleyen Karahan, uzun süreler birlikte zaman geçirilmek durumunda olduğu için de sette iyi anlaşmanın önemine işaret etti.

Bir kadın olarak ekranda güzel durmak kadar iyi bir performans sergilemeyi de istediğini anlatan oyuncu, sosyal medyada takipçisi çok olan isimlerin başrol olabildiğini ama bunun yanlış olduğunu söyledi.