Ana sayfa Dizi Haberleri Keremcem hayranlarına 2023 yılında büyük heyecan yaşatacak bir dizi var!

Keremcem hayranlarına 2023 yılında büyük heyecan yaşatacak bir dizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Keremcem yeniden televizyon ekranına dönmek için adımlarını attı. Ünlü oyuncu, 2019 yılında Kimse Bilmez dizisinden sonra pandeminin de etkisi ile bir süre projelerde yer almak istemedi. Yetiş Zeynep isimli dijital dizide Engin karakterini canlandırarak setlere 2021 yılında yeniden dönen oyuncu, 2022 yılında ise Gül Masalı dizisiyle sürpriz yaptı.

Yaz döneminde atv ekranında yayınlanan ve ilgi de gören Gül Masalı dizisine sonradan katılan Keremcem, hikayede Adnan Fuat karakteri ile yer alarak hayranlarını şaşırtmıştı. Son dönemde müzik faaliyetleri ile de dikkatleri üzerine çeken oyuncunun 2023 yılı için de bir dizi projesinde yer alacak olması hayranlarını çok memnun etti.

Tatlı Hayat, Acı Aşk isimli yeni dizi projesinden gelen teklifi kabul eden Keremcem, çok farklı bir hikayenin başrol erkek oyuncusu oldu. Yeni dizide Merih Öztürk ile partnerlik yapacak olan ünlü oyuncu, yine atv ekranında hayranlarının karşısına çıkacak.

Keremcem hayranlarına 2023 yılında büyük heyecan yaşatacak bir dizi var! 7

Merih Öztürk, Balkan Ninnisi dizisi ile büyük çıkış yakaladı ve bu projenin final kararının ardından da çeşitli teklifler aldı. Öztürk, senaryosunu çok beğendiği Tatlı Hayat, Acı Aşk isimli dizinin sıra dışı bir proje olmasının da etkisiyle rolü kabul etti.

Keremcem ile Merih Öztürk ikilisinin uyumu ve setteki enerjisi de merakla bekleniyor. İnsanların kendinden birçok parça bulacağı bir hikayede yer alacak olan ikili, özgün bir senaryo ile dizi takipçilerini fazlasıyla etkileyecek gibi gözüküyor. konuştu.

2005 yılından bu yana sektörde yer alan Keremcem, geniş bir hayran kitlesine hitap ediyor ve sosyal medyada da büyük destek görüyor. Bu durumun da etkisi ile 2023 yılında ünlü oyuncunun hayranları Tatlı Hayat, Acı Aşk isimli yeni diziyi bir hayli konuşacak gibi gözüküyor.