Ana sayfa Sosyal Medya Balkan Ninnisi dizisi final yapan Erdal Özyağcılar bir kara sevdanın içine düştü!

Balkan Ninnisi dizisi final yapan Erdal Özyağcılar bir kara sevdanın içine düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Balkan Ninnisi dizisinde Köfteci Süleyman karakteri ile başrolde yer alan Erdal Özyağcılar, 13 yıl aradan sonra yeniden Makedonya’da bulunmanın keyfini yaşadı. TRT1 ekranlarında yaz döneminde başlayan Balkan Ninnisi isimli dizi ilk yayınlandığı dönemde iyi reytingler aldı. Ancak kış sezonu dizilerinin karşısında zorlanan Balkan Ninnisi, izleyici ilgisinin azalması sonrasında 25. bölüm ile birlikte final yaptı.

Erdal Özyağcılar, Makedonya günleri için şunları söyledi: “Ben 25 bölüm Balkan Ninnisi dizisindeydim. Ben, Makedonya aşığıyım. 13 yıl evvel Elveda Rumeli dizisi çekmiştik. Makedon halkının etnik kültürünü, ortak yaşamlarındaki sevgi ve saygıyı çok güzel yaşadım. Ben Balkan coğrafyasını çok seviyorum.”

Yıllar önce Makedonya’da Elveda Rumeli dizisinin çekimleri için 3 yıl kadar bulunan Erdal Özyağcılar, bu sefer de Balkan Ninnisi için 6 ay kadar bir süre yine bu ülkede bulunma fırsatı elde etti.

Balkan Ninnisi dizisi final yapan Erdal Özyağcılar bir kara sevdanın içine düştü! 7

2022 yılının kendisi için iyi geçtiğini ve birçok projede yer aldığını hatırlatan usta oyuncu dizinin dışında Müstakbel Damat ve Güven Bana isimli iki sinema filminde de rol aldı.

2023 yılında da Erdal Özyağcılar setlerde yer almaya devam edecek. Oyuncu, “Bundan sonra yeni projelerimiz var. İnşallah onlarda olacak. Güzel projeler var” diye konuştu.

Oyuncu olmanın kendisi için anlamından bahseden Özyağcılar, mesleğine kara sevda ile bağlı olduğunu söyledi. İnsana, insanı anlattığını ve elinden geleni yapmakta olduğunu ifade eden Özyağcılar, 2023 yılından da mutluluk beklediğini ifade etti.